Problem z paliwem?
-
shakey
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900RR
- Rok produkcji: 1998
Problem z paliwem?
Mam pytanie do Was panowie . Mianowicie po ściągnieciu baku i ponownym jego założeniu paliwo nie chce lecieć tzn raz leci , raz nie . Moto chodzi tylko na 3 gary i gaśnie . Czy możliwe że sie bak zapowietrzył lub cos w tym stylu?
-
Gruby84
- Motocykl: cbr900rr
- Rok produkcji: 1999
dokladnie do kranika maja byc podlaczone 2 wezyki jeden grubrzy a drugu za ni cienszu pozniej jeden cienki idzie do baku od spodu na wysokosci kranika i on idzoe az do ramy gdzie konczy sie rozdzielaczem 3nikiem od ktorego ida kolejne 2 to odpowietrznik i pytanie gdzie do choloery mam upchac te 2 weze bo sa cholernie dlugie ...;/
kiera 2 koła i mina wesoła:)
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
tak czytam i nie mogę zakumać , w baku są tylko takie wyjścia (1) kranik którym idzie paliwo z wężyka na filter i do gazników się rozdwaja prawo lewo oraz (2) gruby wężyk który kończy się na dole motocykla pod silnikiem czyli wyjście ma na ziemię i(3) trzeci cieniutki tak samo idzie na ziemię .
mój problem polega na tym że jak pod pompuję paliwo pompką na krótko tzn. bezpośrednio z aku ,odpalam moto i ładnie gra na wszystkie gary po czym po chwili tak jakby paliwo się kończy pompka podłączona normalnie i obroty spadają pracują nie wszytkie gary i po dłuższej chwili gaśnie tak jak by nie dostawał paliwa .
mój problem polega na tym że jak pod pompuję paliwo pompką na krótko tzn. bezpośrednio z aku ,odpalam moto i ładnie gra na wszystkie gary po czym po chwili tak jakby paliwo się kończy pompka podłączona normalnie i obroty spadają pracują nie wszytkie gary i po dłuższej chwili gaśnie tak jak by nie dostawał paliwa .
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
zapodaj fote bo wierzyć mi sie nie chce ze od kranika dwa wężyki bo u mnie jest jeden i u kumpla co ma sc33 95 rok tez jeden i dwa obok gruby i cięki odpowietrznik
przewód jest ok podmienię na dniach przekaźnik od pompy bo może to jest przyczyna ale dziwne bo bezpiecznik cały a przekaźnik by się zjarał .
przewód jest ok podmienię na dniach przekaźnik od pompy bo może to jest przyczyna ale dziwne bo bezpiecznik cały a przekaźnik by się zjarał .