Życzę powodzenia i robić nie patrzeć na nic ,zawsze ktoś przyjedzie ,bo czekanie ,żeby na pierwszą imprezę przyjechało całe forum i inni maniacy CBR to impreza się nigdy nie odbędzie.
I Ogólnopolski Zlot- Spot Posiadaczy Fireblade i CBR?
-
Kuba'125
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda
- Rok produkcji: 0
Teraz to zrobić w terminie takim w jakim jest najwięcej głosów .Na następny rok ,jeżeli tylko będzie pewność to ludzie zaszachują termin i przybędzie więcej.Tak zaczynały inne teraz już słynne na cały kraj zloty ,zaczynało się od paru,parunastu maszyn a z każdym rokiem coraz więcej.W tym na bank będzie mało osób ,bo wielu takie wypady planuje z dużym wyprzedzeniem ,tak więc ,nie patrzeć na ilość ,tylko powolutku małymi kroczkami a na przyszły sezon myślę ,że wiele więcej osób zaznaczy w swoim kalendarzu zlot Fireblad'ów
Życzę powodzenia i robić nie patrzeć na nic ,zawsze ktoś przyjedzie ,bo czekanie ,żeby na pierwszą imprezę przyjechało całe forum i inni maniacy CBR to impreza się nigdy nie odbędzie.
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
nalac mu vodki
a co myslicie zeby zrobic w pierwszym terminie...i jak pogoda bedzie CENZURA a w tedy przelozymy impreze na zatydzien???? a jak bedzoe tez hu jowa to odbedzie sie w CENZURA, bo przekladac wiecej nie bedziemy
co wy na takie rozwiazanie?
ja mysle nad koszulkami za symboliczna kase:)
a co myslicie zeby zrobic w pierwszym terminie...i jak pogoda bedzie CENZURA a w tedy przelozymy impreze na zatydzien???? a jak bedzoe tez hu jowa to odbedzie sie w CENZURA, bo przekladac wiecej nie bedziemy
co wy na takie rozwiazanie?
ja mysle nad koszulkami za symboliczna kase:)
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Kontakt:
nie no z pierwszym, a jak bedzie mziana, to sie napisze tutaj i podzwoni do ludzi ze przekladka...hmm no bo qr wa
1 termin lepszy bo blizej, ogarniemy to i urodzinki:P
a w sierpniu to dlugo;] ale z 2 str, zapomnialem ze gizycko jest na koniec lipca, heh..myslcie..
1 termin lepszy bo blizej, ogarniemy to i urodzinki:P
a w sierpniu to dlugo;] ale z 2 str, zapomnialem ze gizycko jest na koniec lipca, heh..myslcie..
-
emge1
- Motocykl: CBR 929rr
- Rok produkcji: 2000
Ja bym zrobił tak jak pisze kolega, teraz zrobić według głosów na termin, bo wtedy będzie mogło przyjechać więcej osób którym pasuje termin, a chodzi nam przecież o to żeby mieć jak największą frekwencję. Bo ludzie którzy przyjadą, zobaczą że jest ok, na drugi rok przyjadą, i wezmą znajomych, i w ten sposób nasz zlot stanie się coroczną coraz większą i lepszą imprezą
LWG 
-
emge1
- Motocykl: CBR 929rr
- Rok produkcji: 2000
zapraszam. Co do alkoholu to raczej tak, ale wszystko teraz ogarniamy z kolegą, i na pewno szczegółowe informacje pojawią się niedługo na forum...
- Ci użytkownicy podziękowali emge1 za ten post:
- Anonymous
LWG 
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Kontakt:
alko i szama we wlasnym, niech bedzie bo nei wiem ile kto wypije ile kto zje