Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam
Ostatnio wpadłem na pewien pomysł. Jak myślicie. Czy dobrze by wyglądało moto obszyte skórą ? Tak jak są te nakładki na Bak to tak wszystkie plastiki zrobić w ładne malowanie uszyte ? Można stosować pakiety zamienne jak się uszyje na jedno moto. Przy ślizgu owiewki nie ucierpią. Jakiś motyw jest nie sądzicie ?
Pozdrawiam
foli jest dużo radzajów więc zawsze moża sobie dobrac kolor jaki się chcę?np.mój brat okleił fazera folią białą w karbonie i fajnie mu to wyszlo zupelnie inaczej wygląda moto,tak samo jak kumpel samochód ,więc można
sam się tego podjoł więc wyszło mu tylko tyle co koszt samej foli i musze powiedziec że wygłąda dobrze!a folia to o wyglądzie carbonu ładnie wygląda szczegółnie biała.
trudno mi teraz powiedziec dokładnie ile,ale jesli cię to interesuje to z nim porozmawiam i będe wiedział ile kosztowało i ile mu wyszło jej?tylko to fazer więc dużo jej nie wyszlo bo do oklejanie dużó to nie bylo?ale wszystko jest na alledrogo?