Realna cena Fireblade z roku 2004-2005
- Glide
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57A White-Red
- Rok produkcji: 2005
Realna cena Fireblade z roku 2004-2005
Witam Was. Chciałem się dowiedzieć ile należy wydać na egzemplarz naprawdę łady, zadbany z tych lat ? Ceny są różne na aukcjach. Dzięki za odpowiedź
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
- JacekJ
- Motocykl: Honda Crosstourer
- Rok produkcji: 0
Kto z was, gdy ma motor w DOBRYM STANIE będzie go oddawać za cenę starszego rocznika o rok lub dwa ?
Nikt kto ma moto w dobrym stanie nie odda go za bezcen ! Sam to wiem. A równanie do średniej z allegro to niestety konieczność pogodzenia się z dużą stratą....
A co do samego tematu to można i za 12 tyś po szlifie czy dzwonie tylko kto sprawdzi czy rama, silnik i lagi są proste ??? Jak ktoś ma warunki to może się bawić w dłubanie to jest dobra oferta ale nie w środku sezonu...
Nikt kto ma moto w dobrym stanie nie odda go za bezcen ! Sam to wiem. A równanie do średniej z allegro to niestety konieczność pogodzenia się z dużą stratą....
A co do samego tematu to można i za 12 tyś po szlifie czy dzwonie tylko kto sprawdzi czy rama, silnik i lagi są proste ??? Jak ktoś ma warunki to może się bawić w dłubanie to jest dobra oferta ale nie w środku sezonu...
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Ja mam 2004 wersję USA ... amorek mi oczywiście działa i nie kupiłem go okazyjnie za czapkę gruszek tylko za odpowiednie pieniądze w odniesieniu do cen z okresu kiedy kupowałem.
Śmigam nią trzeci sezon i powoli zastanawiam się nad zmianą choć przed tym sezonem zainwestowałem sporo kasy (min wydech , zestaw napędowy "gold" DIDa , pełny serwis - pierwszy duży , lekkie mocowanie tablicy R&G , lampa zintegrowana z kierunkami , szyba F.Fabbri). Ja również bym swoją cenił w granicach 19-19500zł.
Trochę mnie wkurza najeżdżanie na wersję USA czy Anglika jeśli moto jest naprawdę ładne, ja oglądałem różne egzemplarze przed zakupem i z tych , które oglądałem (również EU) najładniejsza sztuka trafiła się z USA....
[ Dodano: Wto Cze 21, 2011 8:04 pm ]
Jak chodzi ogólnie o cenę to jak szukasz moto nie na skatowanie i sprzedaż po sezonie - tylko na kilka sezonów to ja nie oszczędzałbym ... co zresztą sam praktykuję
Oglądałem dużo okazji dla znajomych i tak szczerze to nie spotkałem okazji bez powodu (w sensie bez jakiejś niespodzianki ).
Śmigam nią trzeci sezon i powoli zastanawiam się nad zmianą choć przed tym sezonem zainwestowałem sporo kasy (min wydech , zestaw napędowy "gold" DIDa , pełny serwis - pierwszy duży , lekkie mocowanie tablicy R&G , lampa zintegrowana z kierunkami , szyba F.Fabbri). Ja również bym swoją cenił w granicach 19-19500zł.
Trochę mnie wkurza najeżdżanie na wersję USA czy Anglika jeśli moto jest naprawdę ładne, ja oglądałem różne egzemplarze przed zakupem i z tych , które oglądałem (również EU) najładniejsza sztuka trafiła się z USA....
[ Dodano: Wto Cze 21, 2011 8:04 pm ]
Jak chodzi ogólnie o cenę to jak szukasz moto nie na skatowanie i sprzedaż po sezonie - tylko na kilka sezonów to ja nie oszczędzałbym ... co zresztą sam praktykuję
- Glide
- Motocykl: SC57A White-Red
- Rok produkcji: 2005
- Ezio
- Motocykl: była SC33// szukam
- Rok produkcji: 1998