Siemano.
Powiedzcie mi jak to jest w waszych RR. Czy zaraz po właczeniu zapłonu włacza się wam światło mijania i pozycyjne? Czy tylko pozycja a po odpaleniu mijania?
Psioki dowody chcą zabierać za mijania i pozycję odrazu po zapłonie i toczymy z nim wojnę.
A i jeszcze jedno, możecie właczyć samą pozycję przy blokadzie kierownicy?
Światła mijania i pozycja zaraz po zapłonie.
-
paw3ł
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
-
gargamel
- Motocykl: Ducati 996
- Rok produkcji: 0
Przecież to jest standard w nowych sprzętach, że po odpaleniu moto zapalają się światła mijania i postojowe. Nie wiem w czym problem? Wyślij miśków na kursy douczające skoro mają wątpliwości. Za ich czasów w WSK rzeczywiście zapalały się najpierw światła pozycyjne później cała reszta o ile prądu starczyło:)
No speed limit, no police - no FUN 
-
Siwy00
- Motocykl: Honda CBR 954
- Rok produkcji: 2003
-
Bombel
- Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
- Rok produkcji: 2009
Re: Światła mijania i pozycja zaraz po zapłonie.
wlasnie ktos mi mowil ze sie tak da ale chyba nie w sc57 albo nie umiempaw3ł pisze:Siemano.
A i jeszcze jedno, możecie właczyć samą pozycję przy blokadzie kierownicy?
-
paw3ł
- Motocykl: CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Panowie ! U mnie w mieścinie wszyscy w nowszych moto maja tak ze pozycja i mijania po zapłonie. Jeden tylko w FZ6 ma po odpaleniu, w starszych maja przełaczniki. Madmax pewno dlatego ze masz soczewke z bixenonem?
Ale co z tego, skoro policjanty wiedzą lepiej i nigdy z nimi nie wygra. jedyne co to nasza akcja STOP MANDATOM, nie przyjmujemy
Ale co z tego, skoro policjanty wiedzą lepiej i nigdy z nimi nie wygra. jedyne co to nasza akcja STOP MANDATOM, nie przyjmujemy
Ostrrroo