Licze na pomoc kolegow z Wałbrzycha i okolic

Jeśli chcesz coś napisać nie koniecznie związanego z motocyklami napisz to tutaj !
Mateusz Ozog
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
Rok produkcji: 2004

Licze na pomoc kolegow z Wałbrzycha i okolic

Post autor: Mateusz Ozog »

Witam Panowie tak jak napisalem w temacie chciał bym prosić kogos z Okolic Wałbrzycha aby w wolnym czasie podskoczyl zobaczyć Mi
http://allegro.onet.pl/alfa-romeo-147-1 ... 24992.html
ta alfe poniewaz w moim przypadku jazda 500 km i zobaczyc cos co nie koniecznie bedzie sie zgadzac z opisem nie ma sensu Licze na kogos z okolic.
MateuszO
arek
Motocykl: był zx10r, jest sc57

Post autor: arek »

jezeli chcesz to moge obejrzec ten samochod z kolega ktory jest pasjonatem alf wiec wie co sprawdzic aczkolwiek nie chce zebys sie sugerowal tylko i wylacznie jego opinia ale dodam ze w walbrzychu nie kupil bym nawet zaporozca na czesci z tego wzgledu ze trzy znajome mi osoby kupowaly tam auta i zawsze ale to zawsze bylo cos nie tak. tam betoniarki ze szpachla kreca sie 24 na dobe ale jesli chcesz to w sobote mozemy podleciec.
Mateusz Ozog
Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade

Post autor: Mateusz Ozog »

OK Arku bede Ci naprawde bardzo wdzieczny :)
MateuszO
Awatar użytkownika
Biceps51
Motocykl: byl SC59 ale niedlugo znowu bedzie:)
Rok produkcji: 0

Post autor: Biceps51 »

Mateusz gamoniu kup cos normalnego!!! Ja ostatnio stalem sie posiadaczem RX-8 :diabel: jak przyjedziesz to podskoczymy to mojego kolegi on moze cos ci wykreci a nie po Polsce bedziesz jezdzil
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off-Topic”