jaka guma na tył?
-
siweq
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR sc50
- Rok produkcji: 2002
jaka guma na tył?
Obecnie mam założoną michelin pilot 190/50/17. Chcę założyć taką samą ale czy wejdzie mi szersza? jak tak to jaki rozmiar?
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
-
PS BXL
- Staly Bywalec

- Motocykl: sc33 98r. CZARNA
- Rok produkcji: 0
[ Dodano: Nie Maj 29, 2011 8:07 pm ]

zx-12 ma chyba 200 z tylu ale ma tez chyba szersza felge, wiec nawet jak dac taka 200 to fejera to i tak dzie bardziej owalnie wygladac na wezszej feldze no i razemz tym nie bedzie lezej tak jak powinna
tak jak koledzy pisza trzeba dawac takie jak producent zastosowal bo nie zrobil tego bez powodu ale po wielu testach,
chyba ze ktos niewie ze zmieni sie wtedy zachowanie i prowadzenie motocykla,
no i po co w ogole dla szpanu chyba?
,
niema sensu to
wiec nad jakimi rozmiarami sie jeszce zastanawialessiweq pisze: jaki najwiekszy rozmiar tam ktos upchnął?.
zx-12 ma chyba 200 z tylu ale ma tez chyba szersza felge, wiec nawet jak dac taka 200 to fejera to i tak dzie bardziej owalnie wygladac na wezszej feldze no i razemz tym nie bedzie lezej tak jak powinna
tak jak koledzy pisza trzeba dawac takie jak producent zastosowal bo nie zrobil tego bez powodu ale po wielu testach,
chyba ze ktos niewie ze zmieni sie wtedy zachowanie i prowadzenie motocykla,
no i po co w ogole dla szpanu chyba?
niema sensu to
-
cerber666
- Motocykl: cbr sc57b
- Rok produkcji: 0
- pANpawiAN
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2003
też ciekaw jestem po ki ch.. szersza guma, ale.. nie tego dotyczyło pytanie
200 wejdzie, ale będzie kiła z poręcznością
jak chcesz poprawić przyczepność - może jesteś takim koziorem któremu 190 to za mało
, to proponuję poeksperymentować z ciśnieniem w oponach - na pojeżdżawkę 1,5 przód 1,2 tył (na zimno), zmienić profil opony na 55...
jak chcesz lansować się pod dyskotekami z szerokim lakiem to proponowałbym jakiegoś choppera z samochodową felgą z tyłu. Posiadanie sportowej maszyny traci sens w takim wypadku
200 wejdzie, ale będzie kiła z poręcznością
jak chcesz poprawić przyczepność - może jesteś takim koziorem któremu 190 to za mało
jak chcesz lansować się pod dyskotekami z szerokim lakiem to proponowałbym jakiegoś choppera z samochodową felgą z tyłu. Posiadanie sportowej maszyny traci sens w takim wypadku