Coś sie stalo z silnikiem
- Lukki
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 600 F4i Sport
- Rok produkcji: 2001
-
norris99
- Motocykl: honda firebalde 900 RR
- Rok produkcji: 1997
Tak tylko ze ja kupilem i nikt mi nie powiedzial i zrobil mi wala i gdzies mial moje zycie
Oddalem piec do znajomego moje znajomego
co zrobil juz kilka fajerow i w tym swojego po klepiacej panewie i zrobil nim juz ponad 4 tys kilometrow i nic smiga jak zly a co lepsze zrobil juz drugiego i on juz nakrecil kolo 3 tysiow i dalej jest igla, on sam mowi ze opanowal to do perfekcji czyli szlif i dopasowanie innych nie chce powiedziec jak to robi wiec zobacze co wymysli w sprawie mojego. A co wy o tym sadzicie jest to mozliwe?
Oddalem piec do znajomego moje znajomego
-
norris99
- Motocykl: honda firebalde 900 RR
- Rok produkcji: 1997
Panowie walnela mi panewka na 3 korbie i mam nie ruszony wal nie zrobilo sie jajo (szyko zgasilem silnik i nie jezdzilem juz) mierzyl go dwa razy i powiedzial ze mam takie szczescie ze zadko sie spotyka aby po panewie nic sie nie stalo z walem wiec kupno zestawu panewek na 3 korbe i latam. jak zloze to napisze co i jak, mam nadzije ze bedzie dobrze i to ja zajechalem panewka a nie koles co od niego kupilem fajera wiec zwracam honor. Pozdro!!