naklejki sc33
-
tome1121
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900rr FIREBLADE sc33
- Rok produkcji: 96
naklejki sc33
Witam. Mam takie pytanie, aczkolwiek wie ktoś może i ma dostęp do oryginalnych naklejek do sc33. Najlepiej na czache oraz lewy bok. sc33 96r. i malowanie szaro-biało-pomaranczowe
-
szczurek83
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002
-
PS BXL
- Staly Bywalec

- Motocykl: sc33 98r. CZARNA
- Rok produkcji: 0
ja kupowalem na grafnet.eu do sc33 rok 98 czarna i naja inny kolor niz oryginal,
jak brac to tylko caly komplet by byly jednakowe , wtedy wygladaja ok ale jak mieszac troche oryginalu i troche grafnetu to niepasowaloby zbytnio, aczkolwiek jak jest z innymi malowaniami to niewiem czy tez sa roznice czy nie,
no ale oryginal w salonie Hondy to podobno za jedno 'R' placi sie 120zl ktos wczesniej pisal tu n forum wiec grafnet cena wychodzi chociaz 'w miare przyzwoita'
[ Dodano: Nie Maj 22, 2011 9:22 pm ]
cos mi sie przypomina ze polecales wczesniej tu na forum naklejki od kogos kolego,
niepolecasz przypadkiem wlasnie od tej osoby od ktorej wczesniej polecales?
jak brac to tylko caly komplet by byly jednakowe , wtedy wygladaja ok ale jak mieszac troche oryginalu i troche grafnetu to niepasowaloby zbytnio, aczkolwiek jak jest z innymi malowaniami to niewiem czy tez sa roznice czy nie,
no ale oryginal w salonie Hondy to podobno za jedno 'R' placi sie 120zl ktos wczesniej pisal tu n forum wiec grafnet cena wychodzi chociaz 'w miare przyzwoita'
[ Dodano: Nie Maj 22, 2011 9:22 pm ]
crazyduck pisze:tez przerabialem temat naklejek i jak orginal tylko salon nie polecam naklejek od goscia naklejkinamotocykle
cos mi sie przypomina ze polecales wczesniej tu na forum naklejki od kogos kolego,
niepolecasz przypadkiem wlasnie od tej osoby od ktorej wczesniej polecales?
-
IvanBRW
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
wchodzisz http://www.sklep.motorista.pl/
z lewej wybierasz moto (na podstawie vin albo po modelu)
grupa rysunków - rama, rysunek - oznaczenie/emblemat na samym dole listy
z lewej wybierasz moto (na podstawie vin albo po modelu)
grupa rysunków - rama, rysunek - oznaczenie/emblemat na samym dole listy
- Ezio
- Motocykl: była SC33// szukam
- Rok produkcji: 1998
co do grafnetu to kupiłem właśnie na czachę i jakość odbiega od oryginału i to bardzo, jednak za tą cenę mi to zupełnie nie przeszkadza gdyż kilka stówek w portfelu zostało.
można podobno do nich wysłać kawałek oryginalnego malowania to mogą zrobić lepsze naklejki. ja jednak tego nie próbowałem.
Polecam również udanie się do najbliższej drukarni i dogadanie się na wycięcie naklejek.
można podobno do nich wysłać kawałek oryginalnego malowania to mogą zrobić lepsze naklejki. ja jednak tego nie próbowałem.
Polecam również udanie się do najbliższej drukarni i dogadanie się na wycięcie naklejek.
Lewy pas, gaz i płynę...
54.036592,21.799654
54.036592,21.799654