wystarczyła ostatnia linijka - siemaKto był u Czikena to wie o czym piszę a kto się wybiera niech traktuje go poważnie...
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 954
- Rok produkcji: 0
- morfeusz126
- Motocykl: CBR1000RR SC57B
- Rok produkcji: 2006
morfeusz126 napisał/a:
pisałem na pw ale chyba nic nie dochodzi
Dochodzi dochodzi... To forumowicze zapracowali na taką sytuację, a Cziken na brak roboty raczej i tak nie narzeka.
A ja tylko o numer poprosiłem, a tu cały temat się rozwinął.Macie racje nie powinno się komuś tyłka zawracać,jak się nie ma kasy lub czasu.
pisałem na pw ale chyba nic nie dochodzi
Dochodzi dochodzi... To forumowicze zapracowali na taką sytuację, a Cziken na brak roboty raczej i tak nie narzeka.
A ja tylko o numer poprosiłem, a tu cały temat się rozwinął.Macie racje nie powinno się komuś tyłka zawracać,jak się nie ma kasy lub czasu.
- miki
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
od siebie dodam jedynie, że jak ktoś chce-to poleci te pare km-na miejscu okaze sie, że warto bylo i wcale nie chodzi o ceny czesci/usług...ja przypaliłem 450 w jedną stronę...doba w busie i u Czikena-warto było,..termin dograny z miesięcznym wyprzedzeniem...
popieram pomysł z zaliczkami-sam prowadzę działalność, w której rezerwuje się terminy....-biorę bezzwrotne zaliczki...
pozdro, miki
popieram pomysł z zaliczkami-sam prowadzę działalność, w której rezerwuje się terminy....-biorę bezzwrotne zaliczki...
pozdro, miki
mam już motocykl-myślę nad podpisem