Numer telefonu do Czikena
- morfeusz126
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC57B
- Rok produkcji: 2006
Numer telefonu do Czikena
Witam panowie potrzebuje numer tel do Czikena ,pisałem na pw ale chyba nic nie dochodzi dzięki za pomoc jak by co
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- morfeusz126
- Motocykl: CBR1000RR SC57B
- Rok produkcji: 2006
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Rozumiej jak uważasz ... sens był taki , że Cziken wielu osobom tu na forum i również w realu pomógł i nadal pomaga. Może ma sentyment do tego forum ponieważ sam śmigał sporo czasu bladym i dobrze to wspomina. Wiele osób z tego co z nim rozmawiałem powołuje się na to forum , pisze bezsensowne pw , robi różnego rodzaju krzywe akcje włącznie z umawianiem się , blokowaniem kolejki a na koniec nie stać ich powiedzieć głupie "przepraszam".
Jak chodzi o jego ceny to bez jaj - nie śmiałbym zapytać o rabat ponieważ jego cennik jest bardzo promocyjny a przede wszystkim jakość usług jest dużo wyższa nawet niż półka cenowa.
Kto był u Czikena to wie o czym piszę a kto się wybiera niech traktuje go poważnie...
Jak chodzi o jego ceny to bez jaj - nie śmiałbym zapytać o rabat ponieważ jego cennik jest bardzo promocyjny a przede wszystkim jakość usług jest dużo wyższa nawet niż półka cenowa.
Kto był u Czikena to wie o czym piszę a kto się wybiera niech traktuje go poważnie...
- SuperAs
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2002
Pamiętam jak sam zgadywałem się z Czikienem
Telefon popołudniu. Szczegóły późnym wieczorem na gg i hasło "jest czas i są części". Jako że mam 350km do twierdzy Krasnystaw to zostawiłem sobie jedynie furtkę, że jeśli pogoda da ciała to sobie daruję. Było ok, więc przed szóstą już na kołach... Zgodnie z umową.
Niestety ale takie zjawisko jak "zawracanie doopy" chyba jest nie do wyeliminowania. Ludzie sa jacy są i tego nie zmieni. Rozumiem pytanie się o ceny, termin... ale umawianie się już konkretne na przyjazd i olewanie tematu jest co najmniej dziwne
Tak jak napisałeś marcinSC33, serwis profeska, ceny ok. Co chcieć więcej.
Pozdro dla Czikena i wszystkich zadowolonych klientów
Niestety ale takie zjawisko jak "zawracanie doopy" chyba jest nie do wyeliminowania. Ludzie sa jacy są i tego nie zmieni. Rozumiem pytanie się o ceny, termin... ale umawianie się już konkretne na przyjazd i olewanie tematu jest co najmniej dziwne
Pozdro dla Czikena i wszystkich zadowolonych klientów
CBR F3
CBR F4i
CBR 954rr