Skrzynia biegów sc33
-
Tatiana
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda Fireblade SC33
- Rok produkcji: 1998
Skrzynia biegów sc33
Hey
szukam skrzynki biegów do mojego moto SC33 z 98r.
jak w większości przypadków są problemy z dwójką.
Kto może pomóc ?
szukam skrzynki biegów do mojego moto SC33 z 98r.
jak w większości przypadków są problemy z dwójką.
Kto może pomóc ?
-
Tatiana
- Motocykl: Honda Fireblade SC33
- Rok produkcji: 1998
byłam czas jakiś temu u gościa, który zajmuje się przekładaniem skrzyń. powiedział, że ta, którą przywiozłam - nie pasuje - starszy rocznik, niż moto. a mam komplet. to znaczy, że gość jest słabym fachowcem? i jeśli tak, to gdzie by można było przełożyć starszą skrzynie? czy wiesz, kto w tym mógłby pomóc?
-
szczurek83
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002
-
janusz72
- Motocykl: honda
- Rok produkcji: 1996
Tatiana
Ja przekladalem skrzynie z 98 do 96 i pasuje w komplecie to znaczy kola zebate i ten programator który przesówa wodziki, wodziki są takie same w obu modelach ale najlepiej też przelożyć. Ja przekladalem koledze bo wylatala mu dwójka, zrobila się mala szczerba na tym programatorze. Zmiany są w szerokości zębatek w mlodszym modelu są węższe, to samo dotyczy programatora, i to jest cala tajemnica. Życze powodzenia w szukaniu i naprawie, bo znaleśc dobrą skrzynie graniczy z cudem!
Ja przekladalem skrzynie z 98 do 96 i pasuje w komplecie to znaczy kola zebate i ten programator który przesówa wodziki, wodziki są takie same w obu modelach ale najlepiej też przelożyć. Ja przekladalem koledze bo wylatala mu dwójka, zrobila się mala szczerba na tym programatorze. Zmiany są w szerokości zębatek w mlodszym modelu są węższe, to samo dotyczy programatora, i to jest cala tajemnica. Życze powodzenia w szukaniu i naprawie, bo znaleśc dobrą skrzynie graniczy z cudem!