kupno 1000rr
-
sid26
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda
- Rok produkcji: 0
kupno 1000rr
witam wszystkich .
mam pytanie a bardziej z waszej strony dorade zmieniam motocykl z f3 na coś mocniejszego a dokładnie 1000rr rok 2005 lub 2006 napiszcie bo sam nie wiem słyszu sie różne rzeczy ze elektryka słaba itp może lepiej kupic inny sprzet np R1 bardzo prosze o dorade !!!!!!!!!!! pozdro a na sprzecie smigam juz 10 rok

-
accordaccordacc
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC77
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: Honda Accord 2013
Hej ! Śmigam 57b i jestem bardzo zadowolony. Myślę że jeśli moto nie było po wiekszych przejściach to nic z elektryka nie powinno sie dziać! osobiście to nie kupiłbym żadnego innego motocykla niż Hondziawa !!! Wiosna kumpel zmienił fajeta na gsxr-a i nie jest zadowolony .to co mi powiedział że wykończenie w hondzie jest
a suzi ma wiele nie dociągnieć najlepsze co ma to MOc !!! i to wszystko
SEZON JUŻ TRWA !!!!
- mangi
- Motocykl: honda cbr 900rr
- Rok produkcji: 1998
kumpel ma sc59 z roku 2009 fakt jezdzi nim od 2 miesiecy ale wada jest niby male ako przez co moto gdy postoji na swiatlach to slabiej kreci i jeszcze co jest kosztem zejscia z wagi motocykla stajac na secie przednim nie zapierajac sie zbyt mocno zlamalem mu go ale faktycznie materialu tam za wiele nie ma i to jedyne mnie wkurzylo w tym sprzecie bo co jak co ae wytrzymale sety musza byc dla bezpieczenstwa bo nie wyobrazam sobie jak ktos wali na gume wstaje a tu mu noga ucieka ze zlamanym setem i gleba murowana.a pozatym sprzet ktory zapiera dech w piersiach zdecydowanie

-
marco
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2008
- Biceps51
- Motocykl: byl SC59 ale niedlugo znowu bedzie:)
- Rok produkcji: 0
hahah z tym setem to powiem ci ze ciekawa historia bo ja swoj tez zlamalem i to wcale wiele wysilku mnie nie kosztowalo
co do aku to juz nawet przeklinac przestalem jak czasem moto zgasza zamienie z kims kilka zdan a tu przy kreceniu rozrusznik pracuje jakby mial zaraz sie wyrzygac poza tym wszystko elegencko nawet moja oleju nie spala 
-
Marek760i
- Motocykl: S1000RR
- Rok produkcji: 2012
one tak wszystkie dziwnie kreca, jak by zaraz miała pasc bateria, ale mimo wszysko zawsze zapalaja, sety oryginalne w ogóle sie do niczego nie nadaja nawet do normalnej jazdy cały czas tra o asfalt nawet bez tych dziwnych śrubek, które sa w nie wkrecone, musze jeszcze w tym moto wykonac pare modyfikacji i wtedy bedzie git
- pit
- Motocykl: sc57a
- Rok produkcji: 2005