Cykanie - problemów ciąg dalszy ;p
-
motoperla
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1.Zephyr750c ; 2.sc33
- Rok produkcji: 0
-
Kriss
- Motocykl: Honda CBR 900RR SC 33
- Rok produkcji: 1996
W moim moto zaraz po odpaleniu słychać stuki, ale nie są rytmiczne, od po prostu na ssaniu czasem słychać puk i moto zmienia obroty później wyrównuje, ale gdy się zagrzeje to wspaniale chodzi stuki zanikają dymu nie puszcza oleju nie pali jedzie jak rakieta, tak więc jeżeli na rozgrzanym idzie ci dobrze i nic z silnika nie słychac to nie przejmuj się, trzeba jeździć 
-
kocan
- Motocykl: Hania CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1998
- Kontakt:
No znalazłem w końcu mechanika który ma pojęcie co robi i naprawa motocykli jest jego pasją a nie sposobem na zarobienie szybkiej kasy. Otóż okazało się iż wężyk podciśnieniowy miał dziurkę i w jednym gaźniku była podwinięta uszczelka. Po odbiorze motocykla wszystko ładnie pracuje i nie ma żadnych dźwięków które mogłyby mnie niepokoić. Przy okazji robił też czyszczenie i synchronizacje gaźników i regulację luzów zaworowych, naciągnął mi łańcuch, sprawdził rozrząd, stan panewek, wymienił filtr paliwa, wyprał w jakimś płynie filtr powietrza K&N, i za to wszystko zapłaciłem 200 zł... Jeśli ktoś szuka dobrego mechanika z okolic Turku (woj. WLKP) to z całą odpowiedzialnością mogę polecić. W razie czego mogę dać namiar.