Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tak miałem dokładnie tą samą...
ogólnie to wszystko solidnie wykonane przyciąłem troche blache dopasowałem i było ok
Warto zainwestować te 100zł.
Mysle ze samemu nie warto tego robic. Troche wycinania jest. Chyba ze ktos lubi majsterkować przy
ja sobie sam zamontowałem do sc33 tą tablice z allegro jest nieźle polecam w wolnej chwili wstawe jakis filmik - w sc33 bardzo fajnie sie ja montuje - ale uwaga tablice z allegro opadają same pod wplywem wstrzasówi włąsnym ciezarem - same sie rozkadaja !
ja zlikwidowalem ten problem montujac 2 malutkie magnesiki do ktorych po złozeniu przyczepia sie ta blacha co do niej zamocowana jest tablica
na razie wrzucam fotki bo moto stoi w domu i nie chce mi sie chodzic do garazu po jakas tasme żeby tablice maskować film mam ale kurcze widac na nim blache niewiem czy taki wrzucać
Witam w nowym roku na początku grudnia kontaktowałem się z nimi (http://www.noszkurwa.com) niestety na razie nie posiadają, napisali mi tylko że może po nowym roku,taniej i zmieniony projekt
Każde z nich działa na tej samej zasadzie,różnice to tylko sposób wykonania. Jak już kupisz i zaczniesz używać to się okaże że coś tam gdzieś trzeba poprawić/przerobić (np.jak zakładasz sakwy)