węży??
-
zawada19921992
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr 900 sc33
- Rok produkcji: 0
węży??
witam, jestem nowym posiadaczem cbr-ki i nie za bardzo wiem do czego jest ten wężyk (jest luźny) jeśli by ktoś wiedział czy ma gdzieś być podłączony czy nadal ma leżeć luźno proszę o odpowiedź!
Ostatnio zmieniony 29 marca 2011, 22:15 przez zawada19921992, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Mateusz Ozog
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
- Rok produkcji: 2004
-
kacza
- Motocykl: CBR 900RR sc 28
- Rok produkcji: 1994
Chyba się mylisz kolego . Serwisówka mówi że jest nie podłączony i powinien być umiejscowiony (jego zagięty koniec) w takiej metalowej przelotce z prawej , wewnętrznej strony ramy . Przelotka ta jest z zwiniętego stalowego drutu i mocowana jest w tym samym miejscu co prawy uchwyt owiewki (tzw. owiewki serwisowej) .
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Szcerze powiem ze w dotychczasowych moich dwoch fajerach i kilku sztukach znajomych bylo tak samo jak piszecie. Narazie mam podlaczone tak jak wy, w sobote miałem to obadac organoleptycznie i jak cos polaczyc. To ze jest ona puszczona luzem jeszcze jestem w stanie zrozumiec, ale w jej bardzo niedalekim otoczeniu jest druga rowniez luzem od trojnika odpowietrzenia zbiornika paliwa puszczona przy ramie, i aż sie prosi zeby je złączyćkacza pisze:Chyba się mylisz kolego . Serwisówka mówi że jest nie podłączony i powinien być umiejscowiony (jego zagięty koniec) w takiej metalowej przelotce z prawej , wewnętrznej strony ramy . Przelotka ta jest z zwiniętego stalowego drutu i mocowana jest w tym samym miejscu co prawy uchwyt owiewki (tzw. owiewki serwisowej) .
A z tym odpowietrzeniem zbiornika jak macie, jak ida wezyki od trojnika ?.
Psychozy od tego motura dostane, a jak fachofcof mechanikow pytałem to kazdy inaczej gada w aso tez sie tylko oblizneli//