gdzie kupic????
- webster222
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000rr
- Rok produkcji: 2005
gdzie kupic????
Witam!!! czy ktos moze orientuje sie gdzie mozna kupic taki komin do 954 jak tutaj w linku jest??? jaka mniej wiecej cena takiego czegos ??? i co wogole co tym sadzicie....?? to jest chyba motoGP wydech... ja juz troche szukalem ale do 954 nie moge znalezc. dzieki
http://www.youtube.com/watch?v=3IEZvEXGlXc
- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Komentarz autora filmu:
I made it from a Two Brother's muffler. I cut the core down to 14", put it in a 4" custom can and put a 3" tip on it. So yes, it's baffled, but the 3" tip gives it the deep rumble.
Tak więc jest to samoróba, kolo albo się zna na rzeczy albo ma farta
co nie zmienia faktu, że brzmienie wgniata w glebe
Ciekawe jaki wpływ na osiągi silnika ma taki auspruf - niekoniecznie pozytywne, zjawiska falowe inne takie...
I made it from a Two Brother's muffler. I cut the core down to 14", put it in a 4" custom can and put a 3" tip on it. So yes, it's baffled, but the 3" tip gives it the deep rumble.
Tak więc jest to samoróba, kolo albo się zna na rzeczy albo ma farta
Ciekawe jaki wpływ na osiągi silnika ma taki auspruf - niekoniecznie pozytywne, zjawiska falowe inne takie...
- bartek wawa
- Motocykl: blady sc 44
- Rok produkcji: 2000
-
Gruby
- Motocykl: CBR 954 RR
- Rok produkcji: 2003
Przyznaje się bez bicia. Smigalem dwa dni bez tlumika. Dla prawego ucha to jest tak, jakby ktos Ci się wiertarka wbijal do samego mózgu. Po jednym dniu, dwa/trzy dni ucho mialem czerwone a łeb to mnie tak nap...lał, że powiedziałem sobię nigdy więcej. Tłumik musi byc, nawet typowa pusta beczka, ale musi!
Pozdr
Pozdr