Przywitaj się tutaj!
- lukasz302
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000 RR SC57
- Rok produkcji: 2005
Wiadomo to wszystko fajnie wygląda ale jak sie raz "przewieziesz" w negatywnym znaczeniu tego słowa to wtedy poczujesz oddech śmierci na plecach. Ja jestem młody i podobnie zacząłem jak ty chcesz i nie wyszło mi to najlepiej bo kupiłem CBR F2 po NS1 i dwa dni nią śmigałem. troche odkręciłem i wystarczyło żeby koleś mi wyjechał samochodem i co??? W matizie Strzaskany cały tył z klapy fale dunaju tabliczka rej. odpadła gdzieś z 20 m od samochodu dach miał pogięty bo sie przeturlałem po samochodzie a moto??? CENZURA...ne cały przód zbiornik zadupek wsio. Teraz jak jade szybciej to odrazu widze przed oczyma ten samochód jak wyjeżdża i to uczucie parszywe że wiem co sie dzieje ale nic nie moge zrobić jedynie dozować maxymalnie przedni hamulec tak żeby mnie nie przeskoczył motor i widze swoją twarz i ten strach w oczach czuje to potężne uderzenie. Tego nie da się opisac i nie życze nikomu zeby miał takie przygody. w takich chwilach gaz sam się zamyka z powrotem. Trzeba myśleć troche wcześniej i nie tylko za siebie ale i za innych. Wina i tak nie była moja ale na szczęście nic mi sie wiele nie stało poobijałem się porządnie, łuk brwiowy rozciąłem szybką z kasu i pożadnego lima pod okiem sie nabawiłem. DamiannSr jak bedziesz kupował Przecinaka to weź pod uwage to że jak kręciłeś NSRke do 100 -120 to na dorosłym bedziesz miał ponad 200 .
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
to potwierdza jedna z teorii
świeży motocyklista rozwala sie w miescie pod kolami samochodu lub na pierwszym winklu za miastem , co ciekawe najwiecej motocyklistow rozwala sie tak mniej wiecej po miesiacu od kupna maszyny
świeży motocyklista rozwala sie w miescie pod kolami samochodu lub na pierwszym winklu za miastem , co ciekawe najwiecej motocyklistow rozwala sie tak mniej wiecej po miesiacu od kupna maszyny
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
-
Bumer
- Motocykl: sc33
Łelkam Ewrybady
Witam Witam właśnie stałem się szczśliwym posiadaczem 900rr sc33
Jestem z Otwocka Pozdr miłośników, posiadaczy !
-
Ziggy
- Motocykl: sc33-97
Wszystko wyżej zostało napisane, ale ja tylko dodam, że za 7tyś zł kupisz f3 w dobrym stanie, a blady za te pieniądze będzie skatowany i zamiast jeździć będziesz naprawiał...
Mam ładne f3 (UK) na chandel i jakby co to moge przywieź do polski na święta...
fabiq a co do tego "pierwszego miesiąca na nowym moto" to coś w tym jest, bo sam też tak wyp...
Mam ładne f3 (UK) na chandel i jakby co to moge przywieź do polski na święta...
fabiq a co do tego "pierwszego miesiąca na nowym moto" to coś w tym jest, bo sam też tak wyp...
Witam wszystkich