Największa impreza związana z otwarciem sezonu, największa parada. Warszawa to centrum Polski, myślę, że to dobre i sprawiedliwe odległościowo miejsce na oficjalne rozpoczęcie sezonu, z największą liczbą moto-kumpli. Kto się pisze ?
Ogólnopolskie otwarcie sezonu motocyklowego- W-wa Bemowo '11
-
aribike
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900RR
- Rok produkcji: 1994
Ogólnopolskie otwarcie sezonu motocyklowego- W-wa Bemowo '11
INFO <<<
Największa impreza związana z otwarciem sezonu, największa parada. Warszawa to centrum Polski, myślę, że to dobre i sprawiedliwe odległościowo miejsce na oficjalne rozpoczęcie sezonu, z największą liczbą moto-kumpli. Kto się pisze ?
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
- Kontakt:
Otwarcie w Wa-wie to coroczne ciąganie za quadem retbaika i paru rozstawionych na płycie wystawców. Później parada przez warszawę, czyli 2 godz. w totalnym korku. Gwarantowana praca wiatraka na pełnych obrotach i przypalone sprzęgło oraz regularne uniki przed "stunterami" co w tłumie ćwiczą nowe elementy pokazu... 
PS.
Jest sporo filmików z poprzednich lat na YT więc można samemu ocenić.
PS.
Jest sporo filmików z poprzednich lat na YT więc można samemu ocenić.
- M4NIEK
- Motocykl: SC50
- Rok produkcji: 2003
dla mnie to rozpoczęcie Wawie to porażka (za którą trzeba zabulić) ...być może dlatego, że blisko mieszkam
Dodatkowo branie udziału w tak ciasnych i ślimaczych paradach to podwójna kua.
Na rozpoczęcie wybieram się do Częstochowy. Na miejscu i na trasie maszyn dużo więcej niż na bemowie
http://forum.fireblade.pl/topics2/17042 ... vt6198.htm
Dodatkowo branie udziału w tak ciasnych i ślimaczych paradach to podwójna kua.
Na rozpoczęcie wybieram się do Częstochowy. Na miejscu i na trasie maszyn dużo więcej niż na bemowie
- Zawadka929
- Motocykl: Honda CBR 954 FireBlade
- Rok produkcji: 2003