Czasza pęka
-
Damian900RR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1996
Czasza pęka
Witam
od 2 sezonów jeżdzę na gumie na mojej CBR-ce, przez ten czas mialem 3 nieprzyjemne incydenty schodzac z gumy podczas uderzenia kola o asfalt pękła mi czasza ( kolo lampy na bokach i wzdloz sruby mocujacej ) jak juz pisalem mialem tak 3 razy. Chcialem spytac czy to tylko mnie dotyczy, czy inni posiadacze sc33 maja taki sam problm. Moze ktos wie jak temu zapobiec albo chociaz zmniejszyc ryzyko pękania..
od 2 sezonów jeżdzę na gumie na mojej CBR-ce, przez ten czas mialem 3 nieprzyjemne incydenty schodzac z gumy podczas uderzenia kola o asfalt pękła mi czasza ( kolo lampy na bokach i wzdloz sruby mocujacej ) jak juz pisalem mialem tak 3 razy. Chcialem spytac czy to tylko mnie dotyczy, czy inni posiadacze sc33 maja taki sam problm. Moze ktos wie jak temu zapobiec albo chociaz zmniejszyc ryzyko pękania..
-
Damian900RR
-
Damian900RR
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
hyhy moje nauki slono kosztowaly, przednia lampa wypadla mi zupelnie pewnego wieczoru podczas nieudolnych gumek - w kazdym razie jak teraz o tym mysle to sam smieje sie pod nosem, zadupek tez kiedys mi odpadl
zreszta nawet jest gdzies filmik na youtube jak zadupek zgubilem
ps. bylo to co prawda z 10 lat temu, jeszcze na sc28
ps. bylo to co prawda z 10 lat temu, jeszcze na sc28
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
-
Damian900RR