Swiece
-
Gruby84
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr900rr
- Rok produkcji: 1999
Swiece
witam szykuje sie do wymiany swiec jakie byscie mi doradzili dzieki pozdrawiam .
kiera 2 koła i mina wesoła:)
-
motoperla
- Motocykl: 1.Zephyr750c ; 2.sc33
- Rok produkcji: 0
fabiq pisze:denso , ngk jeden uj
ale warto zainwestowac w irydowe, u mnie spalanie spadlo o 0,5 L / 100km
noo 0,5L poprzez zmiane swiec, zaj...sty wynik. to chyba tez w tym sezonie zaloze irydowe. jeslli chodzi o standartowe to jednak bym wybral Denso cos mnie sie zdaje ze NGK maja wieksza tendencje do dostawania "przebicia" gdy moto w chlodna i wilgotna noc stoi pod chmurka, moze mialem pecha ( i kilku kolegow rowniez) poza tym frajeblejdy , o ile sie nie myle wyjezdzaja z fabryki na Denso
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
oj daja, w sumie tez nie wierzylem az nie zalozylem u siebie, nie dosc ze spalanie spadlo to i odpala znacznie lepiej, rowniez dobra sprawa z zimnym ssanie zaciagasz, odpalasz po 10 sekundach mozesz jechac, po 20 odpuszczasz ssanie a moto sie nie dlawi tylko juz smiga
najlepiej odczekac 30 sekund i mozna jechac, na zwyklej swiecy sprzet sie dusi i trzeba czekac az podlapie jakiejs temperatury
najlepiej odczekac 30 sekund i mozna jechac, na zwyklej swiecy sprzet sie dusi i trzeba czekac az podlapie jakiejs temperatury
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte