Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nie koniecznie nalepki tylko ,wiąże się z tym to ,że może dostal wahacz , a dolny pług , może dostał w kolektory i przy okazji w silnik, niechce straszyc ,ale przy ogledzinach sprawdź dokladnie co jest pod plastikami , ale repsol zawsze ladnie wygląda
ps. bez powodu tych nalepek nie brakuje
powodzenia
Tu masz kolego pewny sprzęt bo to był mój Blejd sam go sprowadzałem a teraz kolega go sprzedaje bo chce odmłodzić Blejda. Wszystko oryginał włącznie z przebiegiem,mase dodatków i to co pisze to prawda. Ale jak zawsze wybór należy do kupującego, pewnie polujesz na repsola. http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000rr ... 16819.html
Witam..
Chanboard dopatrzyl sie dokladnie tego co ja, ale dodam do tego ze nalepy na czaszy sie nie zgadzaja..ogolnie zawsze w takich sytuacjach powtarzam jedne, nie sadze zeby ktos siedzial na postoju i odrywal nalepki wiec podejrzewam ze cos tam bylo..
Pozdrawiam
I za to właśnie chwalę dzień kiedy znalazłem tę stronę
Wszystko pięknie sprawdzone. Swoją drogą sprzedający potwierdza przypuszczenia cyt.:
"Jeżeli chodzi o brakujące okleiny to nic mi o tym nie wiadomo.Motocykl jest w takim samym stanie jak w dniu zakupu, żadnych zabiegów przy nim nie robiłem. ..."
Co wy na to?
Ręce można załamać
Kecaim69 gdyby to nie było na końcu świata to może bym się skusił
dobra poradziłem sobie. Sprzęta nie znam ale wg mnie warto wygląda na całkowicie kompletny i całkiem seryjny (z wyjątkiem manetek). Ja bym przyjechał go obejrzeć ale opony takie sobie ja bym je zmienił (ale dla ciebie to plus bo są to opony długodystansowe a nie torowe czyli możesz wnioskować że szaleństw nie było) i łańcuch czarny jak smoła wygląda jakby nie myty, nie smarowany więc może też być już do wymiany. Ale nie ma się co tym sugerować.
arcy_mg pisze:Witam..
Calkiem ladny, ale jak bedziesz dzwonil to zapytaj co sie stalo z lewa strona motocykla i czemu nie ma sladow na owiewkach;)
Pozdrawiam
Po czym poznajesz ze coś sie stało? chyba nie mówisz o tym że dekiel ma jakiś ślad bo to już by była przesada
Witam..
sebol twoj motocykl to nie musisz nic dorzucac tylko sprzedajac mozesz go opisac i jezeli jest godny polecenia to polecic kolegom z forum..
Pozdrawiam