Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
- RobKlim
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
- Rok produkcji: 2008
-
Clark
- Motocykl: GSF600N
- Rok produkcji: 0
Kolejna prośba o ocenę :)
Idąc za ciosem poprzedników, teraz ja mam przyjemność zapytać o to samo.
Tematem jest to CUDO
W dniu jutrzejszym jadę na oględziny ale może przy okazji uzyskam od Was kilka cennych rad.
Tematem jest to CUDO
W dniu jutrzejszym jadę na oględziny ale może przy okazji uzyskam od Was kilka cennych rad.
-
KKamiloXX
- Motocykl: Obecnie brak (wypadek;/)
hmm czy cudo to zaraz sie dowiemy
świeci się ten motor jak psu jaja
i nie wiem czy przypadkiem napis CBR nie jest krzywo i napis HONDA tez
brak tank pada i pewnie jeszcze cos sie znajdzie
Pewnie zaraz wypowie się ktoś z bardziej wprawnym okiem
Pozdro
świeci się ten motor jak psu jaja
i nie wiem czy przypadkiem napis CBR nie jest krzywo i napis HONDA tez
brak tank pada i pewnie jeszcze cos sie znajdzie
Pewnie zaraz wypowie się ktoś z bardziej wprawnym okiem
Pozdro
- Ci użytkownicy podziękowali KKamiloXX za ten post:
- Anonymous
-
arcy_mg
- Motocykl: GSXR 1000 K7
Witam..
Pierwsze pytanie ktore sie nasuwa to gdzie jest nalepa na czaszy i czemu szybka seryjna nie jest dopasowana..W seryjnej nie ma takiej szpary pomiedzy lampka postojowa a szybka;)..brakuje plastyku maskujacego od seta pasazera z tylu..Koncowki kierownicy zmienione ale to juz drobna sprawa;)..Tank pad jeszcze rozumiem ale brakuje nalepek na baku..Sruby na czaszy zmienione..
Czy cudo, podejmij sam decyzje;)
Pozdrowki
Pierwsze pytanie ktore sie nasuwa to gdzie jest nalepa na czaszy i czemu szybka seryjna nie jest dopasowana..W seryjnej nie ma takiej szpary pomiedzy lampka postojowa a szybka;)..brakuje plastyku maskujacego od seta pasazera z tylu..Koncowki kierownicy zmienione ale to juz drobna sprawa;)..Tank pad jeszcze rozumiem ale brakuje nalepek na baku..Sruby na czaszy zmienione..
Czy cudo, podejmij sam decyzje;)
Pozdrowki
-
Clark
-
arcy_mg
- Motocykl: GSXR 1000 K7
Witam..
Tutaj masz linka do zdjecia..
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d8 ... 1c95f.html
W sumie sa tam trzy nalepy, ta pod wlewem baku jeszcze rozumiem ale pozostale dwie powinny byc, co prawda mozna je kupic lub zamowic ale ich brak powoduje ze zakladam ze cos bylo tam robione..
Ja tylko patrze co mi nie pasuje w motocyklu porownujac go z tym co powinno byc..Reszta to juz zgadywanie bo to co widze coraz czesciej w opisach cudo czy cos to po prostu zart..Ale kazdy ma prawo sprzedawac a czy cudo to juz kazdy ogladajacy ocenia..Mowie ja tylko porownuje;)
Pozdrawiam
EDIT-------------
Ale moge sie tez mylic;)
Tutaj masz linka do zdjecia..
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d8 ... 1c95f.html
W sumie sa tam trzy nalepy, ta pod wlewem baku jeszcze rozumiem ale pozostale dwie powinny byc, co prawda mozna je kupic lub zamowic ale ich brak powoduje ze zakladam ze cos bylo tam robione..
Ja tylko patrze co mi nie pasuje w motocyklu porownujac go z tym co powinno byc..Reszta to juz zgadywanie bo to co widze coraz czesciej w opisach cudo czy cos to po prostu zart..Ale kazdy ma prawo sprzedawac a czy cudo to juz kazdy ogladajacy ocenia..Mowie ja tylko porownuje;)
Pozdrawiam
EDIT-------------
Ale moge sie tez mylic;)
- Ci użytkownicy podziękowali arcy_mg za ten post:
- Anonymous
-
diobol
- Motocykl: sc57
Załóżmy że gościu miał szlifa po czym pomalował sobie owiewki albo z racji że miał pęknięte owiewki nabył inne, pomalował i kupił zamienne naklejki, a że z przodu naklejenie trójkąta wymaga podgrzania to pewnie zje*ał i musiał odpuścić
. Ale co wy chcecie przecież nie pisze że bezwypadkowy czy coś. A cena po targowaniu może dałoby się łyknąć za 20 tyś. I co to nie jest dobra cena za sc57b ? Opamiętajcie się szukacie dziury w całości przy takich niszowych cenach. Tylko czekać jak nasze sprzęty podczas sprzedaży trafią na forum i każdy będzie opisywał ze to nie orginalne to krzywo naklejone itd.
Podsumowując: motocykl malowany a cena adekwatna (pod warunkiem że nie jest nic krzywe ale to trzeba by już było jechać zobaczyć). Tyle w temacie.
Podsumowując: motocykl malowany a cena adekwatna (pod warunkiem że nie jest nic krzywe ale to trzeba by już było jechać zobaczyć). Tyle w temacie.
-
Clark
Gościu z ceny nie chciał spuścić twierdząc że i tak zgłupiał sprzedając za takie pieniądze i cena oczywiście zimowa
(koń by się uśmiał), nietylko szybka nie była spasowana ale reszta osłon podobie a na stwierdzenie że coś się działo z moto, stwierdził że nic podobnego i że te Hondy tak mają wszystkie 
Dodam że oponki kwalifikowały się do wymiany. Na moje chłopak chce sprzedać moto bo mu się nie chce wydawać kasy na niezbędne wymiany i tyle.
Dodam że oponki kwalifikowały się do wymiany. Na moje chłopak chce sprzedać moto bo mu się nie chce wydawać kasy na niezbędne wymiany i tyle.