dobra ta opona w tej cenie ?
- Pawel_954
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda 954
- Rok produkcji: 2002
dobra ta opona w tej cenie ?
Siemanero,
szukam opon do 954, ta jest warta wg Was, 2007 to juz byl 2ct , czy lepiej w 2ct uderzyć ?
http://allegro.pl/michelin-pilot-power- ... 56828.html
?
szukam opon do 954, ta jest warta wg Was, 2007 to juz byl 2ct , czy lepiej w 2ct uderzyć ?
http://allegro.pl/michelin-pilot-power- ... 56828.html
?
Move your head and your ass will follow.
- Guliver
- Motocykl: była sc50, jest sc57b
- Rok produkcji: 2007
Paweł Pilot Road sobie odpuść. Martinezzz miał taką założoną w jajku (gsxf600) a mocy to to nie ma żadnej a jednak często miał uślizgi. Pilot Power to bardzo dobra opona. Przejeździłem na niej w 954 prawie 8000km. Co prawda wtedy jeździłem lajtowo.
[ Dodano: Sro Sty 12, 2011 6:08 pm ]
Lary ale Paweł nie jeździ na torze to mu nie potrzeba takich oponek jak mówisz.
[ Dodano: Sro Sty 12, 2011 6:08 pm ]
Chyba Ci się cos kolego pomyliło. Niby dlaczego 2CT są wytrzymalsze. Przecież po środku maja ta samą mieszankę co zwykły pilot power. 2CT ma tylko mieksze paski po bokach co sprawia że żywotność z pewnością nie jest więkasz.bmd pisze:Cena bardzo fajna jak za taką gumę, ale chyba warto dorzucić trochę do 2ct. Oponki są wytrzymalsze, a przyczepność nie jest zła.
Lary ale Paweł nie jeździ na torze to mu nie potrzeba takich oponek jak mówisz.
- Ci użytkownicy podziękowali Guliver za ten post:
- Anonymous
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
-
bmd
- Motocykl: Honda CBR 900 RR3
- Rok produkcji: 2003
Guma na środku jest twardsza. Doczytaj troszkęGuliver pisze:Paweł Pilot Road sobie odpuść. Martinezzz miał taką założoną w jajku (gsxf600) a mocy to to nie ma żadnej a jednak często miał uślizgi. Pilot Power to bardzo dobra opona. Przejeździłem na niej w 954 prawie 8000km. Co prawda wtedy jeździłem lajtowo.
[ Dodano: Sro Sty 12, 2011 6:08 pm ]Chyba Ci się cos kolego pomyliło. Niby dlaczego 2CT są wytrzymalsze. Przecież po środku maja ta samą mieszankę co zwykły pilot power. 2CT ma tylko mieksze paski po bokach co sprawia że żywotność z pewnością nie jest więkasz.bmd pisze:Cena bardzo fajna jak za taką gumę, ale chyba warto dorzucić trochę do 2ct. Oponki są wytrzymalsze, a przyczepność nie jest zła.
- Guliver
- Motocykl: była sc50, jest sc57b
- Rok produkcji: 2007
Drogi kolego niestety się mylisz albo masz jakieś złe źródło informacji. PP 2CT nie ma twardszego środka tylko miększe boki niż zwykły PP. Zarówno normalny PP jaki i PP 2CT mają środek opony z tej samej mieszanki o tej samej twardości.bmd pisze:Guma na środku jest twardsza. Doczytaj troszkę. Mam teraz trzy-składnikowe Pirelli Angel ST i jest ok, ale wydaje mi się, że Michelin Road 2 były lepsze i wytrzymalsze.