Stojak , Podnosnik motocyklowy
-
Rafał Z
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2010
- Pietrucha8112
- Motocykl: sc59 street sc57 tor f4i stunt
- Rok produkcji: 2012
- Pietrucha8112
foty suwaka
[ Dodano: Pon Sty 03, 2011 6:43 pm ]
w razie co,to pytać,co do "robienia " tych podnośników,to myśle że lepiej bedzie jak zajmie sie tym Max 929,bo dysponuje on sprzętem jakiego ja nie mam,po drugie kupno materiałów w NL.jest droższe jak w PL.Myśle że najlepiej bedzie jak ten kto ma taką możliwość sam sobie to poskleja,jak nie to Max 929 może sie zadeklaruje,bo chłopak wie co i jak.Jeżeli nikt z forum sie tego nie podejmie,i ktoś nie bedzie miał możliwości zrobić to sobie samemu,to moge ewentualnie wykonać ze 2 może 3 szt. do sc44 i sc57 jakoś do początku lutego,bo wtedy wybieram sie do PL kupić drugiego sc57 od naszego kolegi z forum,(oczywiście sie pochwale na forum)
bo co 2 konie w stajni,to nie jeden.
[ Dodano: Pon Sty 03, 2011 6:43 pm ]
w razie co,to pytać,co do "robienia " tych podnośników,to myśle że lepiej bedzie jak zajmie sie tym Max 929,bo dysponuje on sprzętem jakiego ja nie mam,po drugie kupno materiałów w NL.jest droższe jak w PL.Myśle że najlepiej bedzie jak ten kto ma taką możliwość sam sobie to poskleja,jak nie to Max 929 może sie zadeklaruje,bo chłopak wie co i jak.Jeżeli nikt z forum sie tego nie podejmie,i ktoś nie bedzie miał możliwości zrobić to sobie samemu,to moge ewentualnie wykonać ze 2 może 3 szt. do sc44 i sc57 jakoś do początku lutego,bo wtedy wybieram sie do PL kupić drugiego sc57 od naszego kolegi z forum,(oczywiście sie pochwale na forum)
- Pietrucha8112
-
Rafał Z
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2010
to nie chodzi o styl jazdy . jesli zaprzesz kolano o zbiornik , a stope na podnozku o seta to lydka w zaden sposob nie dotyka ramy . skoro napisalem raz ze nie zapieram nigdzie lydka i nie wystarczylo to widocznie trzeba powtorzyc glosniej . proponuje na tym zakonczyc dyskusje na temat kto jak jezdzi . pozdro
- Pietrucha8112
ramy nie,ale wystającego z niej czegoś to już niewiem,dlatego sie zapytalem.koniec i niezaśmiecajmy tematu.Rafał Z pisze:to nie chodzi o styl jazdy . jesli zaprzesz kolano o zbiornik , a stope na podnozku o seta to lydka w zaden sposob nie dotyka ramy . skoro napisalem raz ze nie zapieram nigdzie lydka i nie wystarczylo to widocznie trzeba powtorzyc glosniej . proponuje na tym zakonczyc dyskusje na temat kto jak jezdzi . pozdro
[ Dodano: Wto Sty 04, 2011 7:24 pm ]
no właśnie o to chodzi że nie,bo jak wiesz to nie jest takie proste,więc sugeruje żebyś się zadeklarował jeżeli masz ochote..tak jak pisałem wcześniej...Max_929 pisze:no i pytanko czy ktos zaczoł robic ten stojak ?