Złomiarz czyli osub które kupia mota leją wahe co sezon olej wymienią regulacja zaworów wtrysków jak i innych czyności które wykonuje sie w moto
929 :)
- Kamil929
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda 929
- Rok produkcji: 2000
No to może twój gust większości sie podoba a wercz nei licnzym tylko nie:)
Złomiarz czyli osub które kupia mota leją wahe co sezon olej wymienią regulacja zaworów wtrysków jak i innych czyności które wykonuje sie w moto
Dużo jest takich ludzi i sam widze po niektórych znajomych... Zal robi sie ich moto no ale cóż...
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Tutaj się sprawdza stare przysłowie "jak kto dba tak ma" , jak ktoś jezdzi wkoło komina i żydzi złotówki na serwis czy podstawowe wymiany to jego problem... OSobiście nie żałuję kasy na swojego sprzęta i dostaje w miarę możliwości to co najlepsze 
To , że na PJ ta RSka się ludziom podoba to norma tam się również podobają golfy z mega spojlerami i wiele innych wynalazków ale każdy ma swój gust więc PEACE
To , że na PJ ta RSka się ludziom podoba to norma tam się również podobają golfy z mega spojlerami i wiele innych wynalazków ale każdy ma swój gust więc PEACE
- Kamil929
Nie którzy jeżdżąc rn19 mówią ze nie stać ich na wizyte u mechanika na kalibracje ustawienia itp dla mnie ot jest śmieszne... Warto poszczędzać troche kasy i jednak zadbać o kondycje moto niż potem sie nerwować i kupować piecyk. Nikomu tego nie życzę
) Jeśli ktoś ustawiał zawory samodzielnie w 929 prosze o kontakt na priv:)
(Rs na zlotach cieszyła sie dużym zainteresowaniem itp moze ci sie nie podobać wiemz e na większości robi pozytywne wrażenie zresztą teraz to juz nie moja mańka
http://www.youtube.com/watch?v=DedvXf4Or8E 1.08
(Rs na zlotach cieszyła sie dużym zainteresowaniem itp moze ci sie nie podobać wiemz e na większości robi pozytywne wrażenie zresztą teraz to juz nie moja mańka
http://www.youtube.com/watch?v=DedvXf4Or8E 1.08
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Niestety często się spotyka takie osoby , które z niewiedzy, głupoty , skąpstwa marnują całkiem fajne sprzęty. Szkoda gadać co i kto , trzeba robić swoje i dbać o swoją maszynę. Gadanie kogoś kto lata sprzętem za 20000zł , że nie ma na serwis jest conajmniej śmieszne bo nawet jak w danym momencie nie ma kasy to chyba jest w stanie uciułać kwotę rzędu 1000-2000zł żeby przygotować solidnie moto do sezonu.
Moja właśnie przeszła pierwszy duży przegląd (zawory , synchronizacja wtrysków itd) w/g serwisówki plus wymiana napędu , wszystkich płynów i sportowa końcówka Mivva. Ja bym Ci nie polecał uczyć się na 929 ustawiać zawory ale to juz Twoja sprawa.
PS - Dobre Precle na tym filmiku
Moja właśnie przeszła pierwszy duży przegląd (zawory , synchronizacja wtrysków itd) w/g serwisówki plus wymiana napędu , wszystkich płynów i sportowa końcówka Mivva. Ja bym Ci nie polecał uczyć się na 929 ustawiać zawory ale to juz Twoja sprawa.
PS - Dobre Precle na tym filmiku
- Kamil929
Mój tata ma zakład mechanicznno-lakierniczy wiec bez problemu mi ustawi tylko z tego co pamietam to musze sie doweidzieć które zawory razem sie ustawia i jakie luzy na sąący i wydech
klari, Dzięki
Planuje jeszcze ranty wypolerować dać crashe kupic nowa lampe bo ta jest uszkodzona, cięzarki kiery bo jednego nie mam ;d i czarna szybe 
klari, Dzięki
- cycu_rsko
- Motocykl: CBR 929RR
- Rok produkcji: 2001
- nys
- Motocykl: CBR1000rr SC57B + XL600V
- Rok produkcji: 2006