2 tygodnie temu zapodalem dunlop sportmax qualifier--komplecik---i lepiej 3maja niz metzelerM3 sportec.--delikatny uslizg tylu gdy jeszcze zimne.i juz widze ze na dlugo nie ztarcza
do kolana bez problemu na nich zejsc.dalem 200funtow z zalozeniem.cena git ,do poszalenia git.napewno nie na dlugie traski
pozdro
Na jakich oponach śmigacie??
- tomogt
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA FIREBLADE SC33-98R
- Rok produkcji: 0
- Tylik
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
D208 na deszczu całkiem dobrze mi się sprawowały ale tak ogółem to na sychym była jedna, wielka porażka - słabo trzymały (zwłaszcza w winklach) oraz szybko mi się zużył taki Dunlop na tyle (kumpel miał identyczne zdanie o niej u siebie) :?
Tytus: Mam pytanie ile Tobie tys. km wytrzymały Pilot Sporty ?? Bo ja ostatnio kupiłem taką nową Michelinke na tył i planuje też na przód założyć..
Tytus: Mam pytanie ile Tobie tys. km wytrzymały Pilot Sporty ?? Bo ja ostatnio kupiłem taką nową Michelinke na tył i planuje też na przód założyć..
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2008, 22:11 przez Tylik, łącznie zmieniany 3 razy.
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
niecale 10tys ale do drutowTylik pisze: Tytus: Mam pytanie ile Tobie tys. km wytrzymały Pilot Sporty ?? Bo ja ostatnio kupiłem taką nową Michelinke na tył i planuje też na przód założyć..