Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tylko może byc problem z naklejkami.Ale wygląda ciekawie,moze warto zainwestować.Z tym białym bakiem przypomina mi 1000rr
[ Dodano: Pon Paź 04, 2010 3:58 pm ]
Ma ktos wizje z czego by sie dało dopasować naklejki na bak i zadupek?bo reszta pewnie by spasowała z cbr 1000rr 2009 hrc
Tylko jest lipa z naklejkami,szukam ,pytam ale nikt takich nie ma w ofercie.Myslę,że na czaszke i boczek podebrałbym z 1000rr nowej ale nie mam koncepcji na reszte,szczególnie bak.
W małej na zlocie był koleś z aerografem, nie pamietam dokładnie ale lakierowanie całego motocykla kosztowało 2000-2500zł, ale to jakieś błyskawice i inne bajery, za takie malowanie bez jakiś skomplikowanych przejść kolorów itp może by mniej wzieli
954 piękna w tym malowaniu, jakbym miał hajs to moją 929 bym tak zrobił
Pytałem,ale nikomu sie nei chce bo musieliby dopiero miec owiewki żeby pomierzyc,potem jakos to zaprojektowac i zrobić,za duzo roboty a za mało kasy...prędzej ten aerograf jak już.
[ Dodano: Sob Paź 16, 2010 5:03 pm ]
Moze ktos bedzie chciał tak sobie moto przerobić ale to bardziej pod długą turystyke
[ Dodano: Sob Paź 16, 2010 5:23 pm ]
jak macie jakies fajne nietypowe malowania 954 wrzucajcie foty
Załączniki
Można tez zrobic tak jak by ktos chciał i nie trzeba wtedy naklejek:)