Moja niunia :)
-
KoSiaK8891
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900 RR Fireblade SC33
- Rok produkcji: 1999
Moja niunia :)
Witam moją bestię sprowadziłem z Włoch jest nią HONDA CBR 900RR FIREBLADE SC33 z 04.08.1999r. Za nim ją zarejestrowałem i ubezpieczyłem to moja Honda przeszła kilka modyfikacji itp. (nie powiem bo motor leżał na boku ale nic poważnego ponieważ była połamana boczna owiewka i nic po za tym) na wstępie motorek przeszedł przez dłonie lakiernika i zmienił kolor z żółtego na totalnie czarny
oraz zostały wymienione przednie kierunkowskazy na przyciemniane i troszke lepiej wyglądające
na kolejny odstrzał poszedł kompletny układ wydechowy tu postawiłem na firmę AKRAPOVIĆ i w sumie robi wrażenie ten dźwięk
nastepnie postanowiłem przygotować motor do sezonu czyli zostały wymienione akumulator hamulce świece łańcuch z całym napędem oleje i reszta płynów
do wymiany niestety jest przełącznik świateł ponieważ oddałem motor do "fachowca" przez duże "F" i niestety CENZURA przełącznik
ogólnie motorkiem jeździ sie naprawdę wyśmienicie ale już planuję ją sprzedać i zakupić coś nowszego 
-
KoSiaK8891
- Chappy
- Staly Bywalec

- Motocykl: Honda FireBlade 929RR
- Rok produkcji: 2001
-
KoSiaK8891
no troszkę szkoda ale muszę powiedzieć że silniczek chodzi bardzo ładnie i równo skrzynia niczego sobie każdy bieg wchodzi gładko i czysto
przebieg podczas zakupu to nie całe 25tys km. wczoraj pojechałem u siebie na opuszczone lotnisko pozostałość po ruskich z czasów II wojny
i sprawdziłem swoja bestię i 260km\h zrobiło na mnie wrażenie 
-
KoSiaK8891
-
lipa27
- Motocykl: honda cbr
- Rok produkcji: 2008
znajac podejscie wlochow do dbania o auta czy motory to porazka.spotkalem 2 tyg.temu wlocha na fajerze z 2008 roku i sie pytam jak z olejem a on odpowiada wszystko gra a ja do niego ty wogole sprawdzasz olej ?bo problem znacie jak te nasze fajery z tego rocznika doja
jedno serce jedno zycie fireblade ponad zycie
-
Wariat79
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
- Rok produkcji: 2002
Ładny blady dbaj o niego a na pewno będzie służył bez awaryjnie
Ja też mam moto z Włoch i skoro oni wszyscy tak zaniedbują stan moto to moja musi pochodzić od jakiegoś imigranta
są ludzie i ludziska jeden dba i dopieszcza sprzęt a inny lata i nie zwraca na to uwagi i myślę, że to nie dotyczy tylko włochów ale tak jest wszędzie 
Ja też mam moto z Włoch i skoro oni wszyscy tak zaniedbują stan moto to moja musi pochodzić od jakiegoś imigranta