no mowil ze sa ale same z kwitami....wiec lipa ja potrzebuje bez papiery mam swoje
[ Dodano: Wto Wrz 07, 2010 8:43 pm ]
ogolnie kazal co jakis czas sie odezwac moze cos sie trafi ale takie czekanie jest najgorsze moze sie trafi a moze nie...
najlepiej jakby ktos mial jakichs dobrych zlodziei...hehe wtedy tylko kwestia czasu
Motocykle bez prawa rejestracji!!!
-
remek 2o
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: k8 1000
- Rok produkcji: 0
- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Jak dla mnie trochę dziwna gadka i dziwny temat ... wiem że zdarzają się "legalne" motki do kupienia bez papierów ale znacząca większość to wiadomo skąd, a stwierdzenia o dobrych złodziejach ... zostawiam do oceny moderatorów... rozumiem że każdy chce moto poskładać jak najmniejszym kosztem ale nie kosztem innych sorykrzybiel pisze:Tych co kupują kradzione sprzęty, tak samo bym z.a.j.e.b.a.ł jak złodziei!remek 2o pisze: najlepiej jakby ktos mial jakichs dobrych zlodziei...hehe wtedy tylko kwestia czasu
-
Piotrek
- Motocykl: Piechota
- Rok produkcji: 0
Tak, zdarzaja sie. Szkoda, ze tylko w Polsce. A owe zaswiadczenie maja, z innego kraju. Bo w rozwiniejtej Europie malo komu chce sie rzezbic w kupie, wiec sprzedaje gniota w cenie zlomu. Zlom jedzie do Polski, zeby na na czesci to ok. Ja nie chcialbym kupic motocykla w ktorego rame poszly podzespoly innego, chcialbym tez zeby sprzedajacy uprzejmie o tym wspomnial w ogloszeniu. Ale przegladajac allegro, ile widzisz padak ledwo trzymajacych sie kupy. Stany od db czyli nie pali, przez bdb czyli do serwisu, i ideal oczywiscie, na allegro hehe. Przebiegi takie same mimo 10 lat roznicy. Sorry za uogulnianie, ale chyba wiecie o co mi chodzi. Poki beda chetni na taka zabawe, bedzie podaz, a na drogach smietnik.remek 2o pisze:...
Motocykle zdarzaja sie bez prawa rej i to bardzo czesto i to maja zaswiadczenia o pochodzeniu...
Druga sprawa, dziwi mnie, ze na publicznym forum internetowym bez ogrodek piszecie o przebijaniu numerow.