forum odgryzania sie i hamstwa
-
fiacik69
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929/ dr 650 e
- Rok produkcji: 0
forum odgryzania sie i hamstwa
dawno mnie nie bylo i widze ze forum schodzi na psy wchodze tu wchodze tam i niema co czytac same kwasy. Proponuje bardziej przyjazna atmoswere na forum. moze glosowanie na najsympatyczniejszego forumowicza
albo na najlemiej odpowiadajacego na pytania. ALE HAMSTWÓ STANOWCZE NIE!!!
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Heh!Chyba nie jest tak zle--ale dobrze tez nie jest..jak ktos che zobaczyc odgryzanie sie na forum--to na ANTYKLERYKALNE -niech wejdzie--pelno nadzianych nierobow wałkuje
codziennie ze Boga nie ma i jakie to wszystko jest falszywe :shock:
N a tym forum-FIREBLADE-ostatnio duzo smecenia jest--zamiast jezdzic i opisywac wrazenia...
wiara ciagle grzebie w SMARACH
-wkoncu -HONDA TO HONDA
-rozrzady
-łozyska
-uszczelniacze
-itp
nic tylko siedziec w garazu i grzebac
Nie wiem chłopaki--JA MYJE MOTOR I SMIGAM NAD MORZE 8) -sprzet sprawny!!!!!
codziennie ze Boga nie ma i jakie to wszystko jest falszywe :shock:
N a tym forum-FIREBLADE-ostatnio duzo smecenia jest--zamiast jezdzic i opisywac wrazenia...
wiara ciagle grzebie w SMARACH
-rozrzady
-łozyska
-uszczelniacze
-itp
nic tylko siedziec w garazu i grzebac
Nie wiem chłopaki--JA MYJE MOTOR I SMIGAM NAD MORZE 8) -sprzet sprawny!!!!!
- Tylik
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
Re: forum odgryzania sie i hamstwa
chyba nie byłeś nigdy na stuntpolandfiacik69 pisze:dawno mnie nie bylo i widze ze forum schodzi na psy wchodze tu wchodze tam i niema co czytac same kwasy. Proponuje bardziej przyjazna atmoswere na forum. moze glosowanie na najsympatyczniejszego forumowiczaalbo na najlemiej odpowiadajacego na pytania. ALE HAMSTWÓ STANOWCZE NIE!!!
- qban
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1996
Re: forum odgryzania sie i hamstwa
Tylik pisze:chyba nie byłeś nigdy na stuntpolandfiacik69 pisze:dawno mnie nie bylo i widze ze forum schodzi na psy wchodze tu wchodze tam i niema co czytac same kwasy. Proponuje bardziej przyjazna atmoswere na forum. moze glosowanie na najsympatyczniejszego forumowiczaalbo na najlemiej odpowiadajacego na pytania. ALE HAMSTWÓ STANOWCZE NIE!!!
.. w porównaniu do nich to u nas spokój jak w dobrej parafii
hah
Adrenalina to najlepszy drag
-
BUZKA
- Motocykl: GSXR 1000 K8
Problemy młodych "stunteruf" co pytaja sie jak kolo podnieść. i tyle.Skatowany rozrząd i lagi to podstawa... 8)misiopajur pisze:rozrzady
-łozyska
-uszczelniacze
-itp
I to jest motocyklista:D:D.misiopajur pisze:JA MYJE MOTOR I SMIGAM NAD MORZE
Bo podnieść koło to nie problem i to jest tylko popis pod publike,a mieć motor zdatny do jazdy to już problem.. 8) .
A poza tym jak komus sie atmosfera nie podoba to sory gregory nie wchodz i nie pisz...
You can't fuck with
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Kontakt:
a co sie Buzka dziwisz wkoncu CBR to dresiarski motorek do palowania na starowce
... no wlasnie kiedy jedziemy? hihihi
chociaz chyba bardziej dresiarskiego jak kawa ninja to nie ma, na szczescie mam oba te modele
tylko kawa nie zielona a zolta 
chociaz chyba bardziej dresiarskiego jak kawa ninja to nie ma, na szczescie mam oba te modele
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
-
fiacik69
- Motocykl: cbr 929/ dr 650 e
na stund poland bywam i tez mi sie nie podoba. poprostu do niedawna tu bylo fajniej. dres ostatnio na tylko mialem w wojsku i sie nim brzydze. do jazdy oprucz cbr mam jeszcze dr i jak na nim jade nikt nie powie ze jestem lanser to moto nie wyglada ale frajda z jazdy jest ogromna no niestety nie ma tyle pod manetka co 929 ale nie mozna miec wszystkiego http://img228.imageshack.us/my.php?imag ... n2wyb3.jpg
i zobaczcie jeszcze starcik tej maszyny http://www.dailymotion.com/video/x49srl ... skas_sport no to pozdrawiam wszystkich milych forumowiczów