rolki do mocowania pod stojak motocyklowy
-
Lukasz509
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: kawasaki KLE
- Rok produkcji: 94
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
fajna sprawa pod warunkiem ze w wahaczu masz mocowanie pod bobinsy ( te rolki tak sie nazywaja fachowo ) , stosuje sie je glownie na torze bo jest to wygodny i szybki sposob na ustawienie motocykla na podnosniku, na dodatek bardziej stabilny i pewny ze motocykl nie spadnie
co do twojego stojaka to zapewne spelnia swoja role ale wyglada marnie
za 116 pln mozna kupic juz porzadny stojak warsztatowy z faktura i gwarancja np. w InterMotors i wielu innych sklepach

co do twojego stojaka to zapewne spelnia swoja role ale wyglada marnie
za 116 pln mozna kupic juz porzadny stojak warsztatowy z faktura i gwarancja np. w InterMotors i wielu innych sklepach

Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- MaciekM
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
ale np w 954 takie podstawki pod wachacz średnio sie sprawdzały bo moto stało niestabilnie i potrafiło zjerzdrzać bo wachasz jest pochylony ( chociaż poprzednei moto stało dobrze). teraz troche przerobiłem po swojemu i stoi super z tym że wstawianie jest odrobinke mniej wygodne. aaa i jeszcze taka podstawka podrapała mi troche wachacz w poprzednim moto ( no ale to zalezy z czego jest zrobiona)