Wymiana simeringa na lagach CBR RR SC33
-
JankoCBR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 900RR FIREBLADE
- Rok produkcji: 1997
-
fesk
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2002
W sumie nie głupia sprawa z taka wyciągarka 
http://allegro.pl/listing.php/showcat?i ... 1&order=bd
Sporo tego
i w dobrych cenach
http://allegro.pl/listing.php/showcat?i ... 1&order=bd
Sporo tego
-
JankoCBR
dzisiaj wymieniłem uszczelniacze w lagach
nie było to az tkaie straszne jak myslałem
poprostu banał
wszystko pięknie ładnie
nowe uszczelniacze, klocki trw lucas. lecz okazało sie ze mam do wymiany łozysko główki ramy. poniewaz przy przekrecaniu kierownica blokuje sie ona centralnie na środku
czy ma ktos moze dostęp do jakichs tańszych łozysk główki ramy? ( w kole zastosowałem łyzyska maszynowe z jakiejs maszyny rolniczej i smiga do dziś)
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Jak coś to mam te łożyska za 70 pln komplet, bez uszczelniaczy przeciwpyłowych - stożkowe japońskie NTN - lepszych nie dostaniesz, a cena tez super promocyjna. Uszczelniacze jak ostrożnie zdemontujesz można zamontować stare. Mam tylko jeden komplet - więcej nie będzie.JankoCBR pisze:dzisiaj wymieniłem uszczelniacze w lagachnie było to az tkaie straszne jak myslałem
poprostu banał
wszystko pięknie ładnie
nowe uszczelniacze, klocki trw lucas. lecz okazało sie ze mam do wymiany łozysko główki ramy. poniewaz przy przekrecaniu kierownica blokuje sie ona centralnie na środku
czy ma ktos moze dostęp do jakichs tańszych łozysk główki ramy? ( w kole zastosowałem łyzyska maszynowe z jakiejs maszyny rolniczej i smiga do dziś)
-
JankoCBR
panowie mam problem ;/ mianowicie wymieniłem uszczelniacze i olej . wszystko pięknie ładnie . po 30km jazy i 4 krotnym gumowaniu . zaczeła pocić mi sie laga ;/ chce zaznaczyc ze wczesniej pociła mi sie prawa a teraz poci sie lewa ;/ juz nie raz zmieniałem uszczelniacze w motorach wic wydaje mi sie ze nic nie uszkodziłem ;/ nalałem OLEJU po 0,5l na lage. za uszczelniacze dałem 50zł. podczas skłądania lewa laga ładnie pracowała. prawa (która cieknie) chodziła tak jakby miała w srodku powietrze....
-
JankoCBR
rozkręciłem to na nowo
i okazało sie ze uszczelniacz sunie po ladze jak by był za duzy .... stary uszczelniacz sunołpo niej z oporem wiec skręciłem spręzynke w nim i załozyłem
po przejechaniu 150km po naszych polskich dziurach i ostrym pałowaniu na gumie stwierdzam ze iż maszyna FUNGA elegancko cin nie cieknie ;D tak to jest jak sie kupuje najtańsze gówno na allegro .... ;/ ;/