PRAWO JAZDY KAT. A
- slamann
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
-
mateusz_
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2003
Tez zdawalem w bielsku 3 lata temu. Co do ruszania to rowniez uczono mnie ze nalezy ruszac z lewej nogi, natomiast na egzaminie gosc stwierdzil ze to strata czasu i kazal z prawej... Kazdy ma swoje zdanie na ten temat.
Najwazniejsze to obsluga motocykla, rozgladanie sie na boki przed kazdym ruszeniem i wykonywanie manewrow w kolejnosci jaka zadal egzaminator bo rowniez za to oblewal. Zakladam ze przepisy znasz i bedziesz zatrzymywal sie na zielonych strzalkach, uwazal zeby nie scinac po ciaglej linii na krzyzowkach i takie tam...
Najwazniejsze to obsluga motocykla, rozgladanie sie na boki przed kazdym ruszeniem i wykonywanie manewrow w kolejnosci jaka zadal egzaminator bo rowniez za to oblewal. Zakladam ze przepisy znasz i bedziesz zatrzymywal sie na zielonych strzalkach, uwazal zeby nie scinac po ciaglej linii na krzyzowkach i takie tam...
- sibikkk
- Motocykl: był f3
- Rok produkcji: 0
Ja też zdawałem w bielsku.. i jak koledzy mówią głowa noga kask i pełen gaz
troche minęło czasu i nie wiem jaka jest trasa itp ale pamietam że chciał mnie CENZURA na wlocie w prawo na skrzyżowaniu gdzie jest teraz gemini -- bo tam nie ma pasa żeby ładnie włączyć sie do ruchu tylko od razu wlot na główną -- i miał jakieś zastrzeżenie bo busikiem za mną nie zdążył -- ale było do przodu
także powodzenia 
-
LOLO
- Motocykl: SATAN-LUCYFER 954RR
- Rok produkcji: 0
I tu się kolega myli, bo dwóch moich kolegów zdawało ostatnio w bielsku i mówili, że prawie każdy przystępujący do egzaminu miał swój kask i zdali bez problemu!! Inna sprawa jest natomiast jak by egzaminator zobaczył, że na moto przyjechałeś , podobno to działa na nich jak płachta na byka!Pietrucha8112 pisze:i żeby ci do głowy nie przyszło iść z własnym kaskiem na egzamin
-
JankoCBR
- Motocykl: HONDA CBR 900RR FIREBLADE
- Rok produkcji: 1997
no i po egzaminie. teoria zdana
1 bład miałem
z 12 chłopa egzamin pozytywnie zaliczyło 4 . oblałem odrazu na 1 zadaniu na placu ... podczas 8 miałem patrzec sie w 4 miejscach a nie w 2 bo kazdy mi mówił ze na przecięciu mam sie upewniac .... powiedział mi to dopiero jak wręczył mi karte z negatywnym wyunikiem ;/ egzaminator był strasznie nie miły dla mnie ;/ no ale najlepsi kierowcy wkońcu zdają za 4 razem
23 znów bede sie ubiegało prawko
teraz czeka mnie tylko plac i miasto 
23 znów bede sie ubiegało prawko