Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sztunia się prezentuje całkiem całkiem. Tylko tak jak napisał Chappy, mocowanie tablicy powala z nóg. Dla świętego spokoju bym ja założył w bardziej czytelny sposób
100pln na dzien dobry wrazie kontroli
"Zgodnie a art. 60 ust. 1 pkt 2 ustawy – Prawo o ruchu drogowym zabrania się zasłaniania tablic rejestracyjnych. Taryfikator mandatowy określa, że kara za to wykroczenie wynosi 100 zł."
Dobrze:) tylko ze to są zawiaski i bez problemu sie to opuszcza jest zciety błotnik i takie rozwiazanie zastosowane A co w wypadku kiedy nie mam prawojazdy mam prawo jazdy A1 i 17lat przy kontroli jakie konsekwencje ponosze??
mandat 300 zl za brak odpowiedniej kategorii prawa jazdy a moto na parking policyjny.z tym, ze to naprawde musi byc zawistny sluzbista zeby ci odholowali moto.
Z tego co sie orientuje 300zł jest przy kontroli.. jesli masz prawo jazdy np B a nie masz A. jesli nie masz wogole to 500zł. pamietaj ze jak pukniesz w kogos mimo ze masz polise, ubezpieczenie wypłaca kase poszkodowanemu lecz od Ciebie rzada zwrotu kosztów.