Obrotomierz wyglada jak w Hondzie S2000 ale mi sie akurat podoba, rzecz gustusasza_19 pisze:mi sie vtr nawet podoba tylko ten obrotomierz ;// daje wiele dozyczenia
Jeżeli nie fireblade to?
- Honda
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Były dwie SC33
- Rok produkcji: 1999
- damianio
- Motocykl: szukam...
- Rok produkcji: 0
nie ma to jak sprzedac moto 2 dni po pelnym serwisiezetor116 pisze:A tak jakoś pytam![]()
A co innego w kasie 6 000 - 7 000 ?:>
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2073527
Jadę sobie dziś obejżeć chyba![]()
Ale nie mam zamiaru raczej kupić, chce bladego
- ARNO
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
- Rok produkcji: 1997
Toć to normalne na rynku maszyn używanych w naszym krajudamianio pisze:nie ma to jak sprzedac moto 2 dni po pelnym serwisiezetor116 pisze:A tak jakoś pytam![]()
A co innego w kasie 6 000 - 7 000 ?:>
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2073527
Jadę sobie dziś obejżeć chyba![]()
Ale nie mam zamiaru raczej kupić, chce bladego
[ Dodano: Wto Lip 13, 2010 8:48 am ]
Nie wiem ale jak sie przejechałem Sp1 kumpla to bardzo mi przypadła do gustu delikatnie mówiąc.. i ten dźwięk..fesk pisze:A VTR to takie dobre moto ??
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Poza R1 98 zero innych motorów tylko ten się nie psuje jest idealny i wogóle trendy , jazzy itd a i najlepiej niebieski pewnie
Hehe nie przesadzajmy!
Temat rzeka każdemu podoba się co innego i co innego leży do jazdy! Moim zdaniem w kasie jak podałeś 6000-7000zł to olbrzymiego wyboru nie ma. Zależy jakie masz doświadczenie i czego oczekujesz ale poleciłbym zdrową cbr600f3 albo vfr750 rc36 z innych moto to może jakiegoś thunercata albo coś podobnego! Głównie skupiłbym się na stanie technicznym żeby moto jezdzić a nie naprawiać i raczej nie ładowałbym się w nowsze okazyjne sprzęty - zapewne wiele osób napisze , że kupisz w tej kasie r1 lekko ślizgniętą
Swoją drogą nic do R1 nie mam ale nie lubię przesady i pisania w każdym poście , że R1 jest oh i ah a każde inne moto się chowa - każdy chwali swoje ale bądzmy obiektywni...Każde moto , które kupisz zadbane z dobrych rąk da Ci wiele frajdy - kwestia , które Ci będzie "leżeć" musisz sam sprawdzić!
[ Dodano: Wto Lip 13, 2010 8:33 pm ]
Żeby nie było , że jestem przeciwnikiem R1
to sam rozważałem zakup rn09 lub rn12 ale wyszło inaczej...może jeszcze kiedyś będzie i taki sprzęt
Temat rzeka każdemu podoba się co innego i co innego leży do jazdy! Moim zdaniem w kasie jak podałeś 6000-7000zł to olbrzymiego wyboru nie ma. Zależy jakie masz doświadczenie i czego oczekujesz ale poleciłbym zdrową cbr600f3 albo vfr750 rc36 z innych moto to może jakiegoś thunercata albo coś podobnego! Głównie skupiłbym się na stanie technicznym żeby moto jezdzić a nie naprawiać i raczej nie ładowałbym się w nowsze okazyjne sprzęty - zapewne wiele osób napisze , że kupisz w tej kasie r1 lekko ślizgniętą
Swoją drogą nic do R1 nie mam ale nie lubię przesady i pisania w każdym poście , że R1 jest oh i ah a każde inne moto się chowa - każdy chwali swoje ale bądzmy obiektywni...Każde moto , które kupisz zadbane z dobrych rąk da Ci wiele frajdy - kwestia , które Ci będzie "leżeć" musisz sam sprawdzić!
[ Dodano: Wto Lip 13, 2010 8:33 pm ]
Żeby nie było , że jestem przeciwnikiem R1
- Honda
- Motocykl: Były dwie SC33
- Rok produkcji: 1999
Nie to żebym byl przeciwnikiem Yamahy czy cos takiego bo mi sie bardzo fajnie R6kami znajomych jezdzi, ale ostatnio bylem w komisie motocyklowym za olejem i przy okazji ogladalem sobie maszyny. Przechodze obok R1 2001 i sobie mysle "moze taka R1 na przyszle moto" i pytam sprzedajacego "na sprzedaz ?!?" a on na to "chyba bedzie nie dlugo" to ja "jaka cena?" na co on "nie wiem jeszcze bo silnik padaka, panewa stuka".
Swoją drogą Honda jest trwała, ale nie jest niezniszczalna.
Swoją drogą Honda jest trwała, ale nie jest niezniszczalna.
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Sasza - Tysiąca mam od kwietnia czy marca 2009 więc już drugi sezon teraz , wcześniej SC33 przez chyba ponad 3 lata - po niej pozostał mi sentyment i login
Teraz lata w Kraśniku i nowy właściciel czasem zagląda na forum!
Ja uważam , że R1 to bardzo dobre moto , blady tak samo ma wady jak i ona - zależy od kogo i jaką sztukę kupisz - tyle można powiedzieć. Znajomy miał bardzo złachane R1 ok50000km przelatane i jezdziło bezawaryjnie lata (do dziś nią jezdzi choć sporadycznie) - jedyne co to oleju łyka trochę ale widać po sprzęcie , że lekko nie miał. To co napisałem wyżej to tylko dlatego , że drażnią mnie posty w stylu "moje jest najlepsze" ;-p
Ja uważam , że R1 to bardzo dobre moto , blady tak samo ma wady jak i ona - zależy od kogo i jaką sztukę kupisz - tyle można powiedzieć. Znajomy miał bardzo złachane R1 ok50000km przelatane i jezdziło bezawaryjnie lata (do dziś nią jezdzi choć sporadycznie) - jedyne co to oleju łyka trochę ale widać po sprzęcie , że lekko nie miał. To co napisałem wyżej to tylko dlatego , że drażnią mnie posty w stylu "moje jest najlepsze" ;-p