Polerowane aluminium drobne elementy
-
crazyduck
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- Biały
- Motocykl: CBR 1000RR SC59
- Rok produkcji: 2012
To co ja teraz zrobiłem to naprawde na szybko moze z godzine to robiłem fakt jest taki ze te elementy z 2-3 miesiące temu czyściłem sobie papierem ściernym 1000-1200 na mokro tak ze teraz było łatwiej złapać połysk . Polerowałem filcem mam krążek średnicy około 8cm i wysokości z 6 cm wiec jest spory z odzysku hehe pasty żadnej nie używałem bo filc jest brudny w jakiejś i to wystarczyło a musze sobie dokupić teraz takie cuś http://allegro.pl/item1091676580_tarcza ... _filc.html bo tym co mam to tylko płaszczyzny a w zakamarkzch trza coś mniejszego zastosować i wtedy zrobie to jeszcze raz porządnie .
Ps. fakt jest taki ze spolerować to jedno a utrzymać potem taki stan tych elementów to drugie .
Ps. fakt jest taki ze spolerować to jedno a utrzymać potem taki stan tych elementów to drugie .
Lepiej sie wdycha TCH z powietrzem
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
dzisiaj zrobiłem tak na szybko żeby zobaczyć co z tego wyjdzie .
pierwsze papier na mokro tak powierzchownie bez przykładania sie , później dremelem i końcówkami z zestawu allegro może z 1/1.5 jazdy z pasta .
a tak to wygląda

na żywo wygląda fajnie dużo lepiej niż przed w sumie chodziło i odświeżenie niż polerkę .
następny razem spróbuję na szlifierkę i duży filc zobaczymy jak wtedy to będzie wyglądało
pierwsze papier na mokro tak powierzchownie bez przykładania sie , później dremelem i końcówkami z zestawu allegro może z 1/1.5 jazdy z pasta .
a tak to wygląda

na żywo wygląda fajnie dużo lepiej niż przed w sumie chodziło i odświeżenie niż polerkę .
następny razem spróbuję na szlifierkę i duży filc zobaczymy jak wtedy to będzie wyglądało