BAX pisze:pewnie tatuś policjant hehe hihi haha![]()
![]()
Policyjna baza danych.....
- slamann
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
-
borek
- Motocykl: cebra929rr i crf250r
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
marcinkus, widzę że masz 23lata i ty CENZURA wciskasz kit że nie masz nic do policji na jakim ty świecie żyjesz chłopczyku może odpocznij czasami od kompa i wyjdź gdzieś na miasto wieczorem czy na mecz albo gdziekolwiek z ziomkami się rusz to będziesz wiedział o czym mowa i nie znasz mnie więc nie rozumiem pytań typu "A może napiszesz że zwracasz się tak do nich w oczy???" ale ci odpowiem że w każdej sytuacji i miejscu nie zdzierżę PANA POLICJANTA. Nie interesuje mnie kim był twój tato ale ty psem zalatujesz na kilometry a ja z psami nie zamierzam na tym forum dyskutować więc NARA ci mówię-na przeszpiegi to gdzie indziej 
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
Borek a ile ty masz lat!Nawet nie napisałeś!Moja sprawa czy mam coś do policji! A jak ty masz coś to mów im w twarz anie na forach się o tym wypowiadasz! Ciekawe co robisz jak coś ci skroją albo mordkę oklepią! Wtedy wiesz jak wybrać 997 i jak się odnosić do policji! Tak jak pisze Slamann zawód jak każdy inny kowal, lekarz czy kierowca tira! Borek nie wyjeżdżaj mi tu że mam wyjść na miasto czy mecz bo żyję jak każdy inny normalny obywatel nie słucham hip-hopu z którego się wzięło te całe HWDP!Ty też mnie nie znasz!Skoro piszesz że mam ci nie wyjeżdżać z tekstem "A może napiszesz że zwracasz się tak do nich w oczy"??? To nie odpisuj tak ale ci odpowiem że w każdej sytuacji i miejscu nie zdzierżę PANA POLICJANTA bo przeczysz sam sobie! I w dupie mam czy myślisz czy jestem policjantem czy piekarzem! Jestem zawsze sobą!
[ Dodano: Pon Cze 21, 2010 9:15 pm ]
ŻEBY WAS POLICJA NIE CENZURA
[ Dodano: Pon Cze 21, 2010 9:15 pm ]
borek pisze:J E B A Ć P O L I C J ĘBAX pisze:mam tradycje
ŻEBY WAS POLICJA NIE CENZURA
Byle do Wiosny 
- slamann
borek pisze:J E B A Ć P O L I C J ĘBAX pisze:mam tradycje
-
Bombel
- Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
- Rok produkcji: 2009
Panowie zachowujecie sie jak w podstawowce !
w Częstochowie pol drogowki smiga na sportach i co spoko goscie sa i kazdy z nimi trzyma wszystko zalezy od czlowiek i anwet policjant potrafi byc w porzadku jak i oczywiscie mniej wiec wyluzujcie troche bo kolega nic takiego nie zrobil zeby pisac takie bzdury !
w Częstochowie pol drogowki smiga na sportach i co spoko goscie sa i kazdy z nimi trzyma wszystko zalezy od czlowiek i anwet policjant potrafi byc w porzadku jak i oczywiscie mniej wiec wyluzujcie troche bo kolega nic takiego nie zrobil zeby pisac takie bzdury !
- slamann
Bombel pisze:Panowie zachowujecie sie jak w podstawowce !