Policyjna baza danych.....
- marcinkus
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
Zgadza się Rudzisz!Są przepisy których muszą się trzymać, takie jak podstawa prawna i faktyczna przeprowadzenia kontroli podania nazwiska stopnia, a często się słyszy o ich łamaniu i podejściu policjanta do kierującego który zwraca się tekstem "kwity od tego grata dziadek"
!Ja osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem więc nie musiałem składać skargi ani nagrywać przebiegu kontroli drogowej!
Byle do Wiosny 
-
borek
- Motocykl: cebra929rr i crf250r
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Nie koniecznie, żeby iść na komisariat i zgłosić jakieś nie odpowiednie zachowanie funkcjonariusza to nie trzeba lecieć z zapisem np z miesiąca, można wyciąć interesujący nas kawałek i tyleblazej33 pisze:chyba, że zabezpieczą materiał z kamery (wszystkie gumy i pałowanie) na poczet przyszłej sprawy i dowalą na tej podstawie ze 150 pkt...![]()
- Pietrucha8112
- Motocykl: sc59 street sc57 tor f4i stunt
- Rok produkcji: 2012
powychodziły z tego cuda niewidy!!!,"na wspólnej"nawet takich żeczy nie grali....fesk pisze:Pietrucha8112, A w końcu jak sprawa wygląda ??
Dostałeś mandat czy nie
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
borek, Nawet jeśli to co??Co ci Policja takiego zrobiła że wyzywasz ich od śmieci! Ciebie ktoś tak wyzywa? A w szczególności Policjanci podczas do czynienia z tobą! A może napiszesz że zwracasz się tak do nich w oczy??? Ja mam dobre zdanie o Policji nigdy nie czepili się mnie bez powodu! Więc czemu mam krzyczeć HWDP czy JP na 100%??
Byle do Wiosny