Zamiana na tlumiki??Lub ktos kto mi skroci komin
- miki
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
i ja sie podłączę do DOMELA...tez mnie edzio komin przerobił, nie wział drogo-choc są tacy, co twierdza, ze w h*j drogo-efekt w porównaniu do poprzedniego oryginalnego brzmienia-piorunujący...ja tez sie na przeróbkach kominów nie znam, wogóle tylko widły poprawnie trzymać umiem, a wiadomo-normalny Polak, od hydrauliki po pilotowanie promu kosmicznego potrafi...panowie-niektórzy pracuję, ciężko i długo, nie każdy robi kapitalny remont silnika n a chodniku pod blokiem...peace
mam już motocykl-myślę nad podpisem 
- gogo_one
- Motocykl: cbr 929
- Kontakt:
koledzy - a czy osławiony Edzio skróci także (ewentualnie) wydech akcesoryjny ?
chodzi mi o mojego akrapovica, który to po szlifie na prawą stronę został obłożony karbonem, ale tak sobie myślę że jakby był krótszy to by lepiej wyglądał..
http://www.otofotki.pl/img13/obrazki/at ... G_0191.JPG
chodzi mi o mojego akrapovica, który to po szlifie na prawą stronę został obłożony karbonem, ale tak sobie myślę że jakby był krótszy to by lepiej wyglądał..
http://www.otofotki.pl/img13/obrazki/at ... G_0191.JPG
PEACE 2 ALL WEED SMOKERS
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
Do nikogo urazy nie mam ze może ma dwie lewe ręce ,szczerze to bym zamienił umiejętność dorabiania mocowań do amora na skraca nie wydechu
. A cała sztuka w skracaniu polega na tym ze wydech przelotowy jest nic innego jak rura środkowa kratowana owinięta watą (wygłuszeniem ) a na to obudowa i garść nitów .Karbon idzie brzeszczotem a tytan czy kwa sówka diaksem ,Jedyne ale to tylko dobre wymierzenie bo jak to w życiu jak za mocno urzniesz to już najczęściej ...uj
-
miki1406
- Motocykl: CBR900RR SC28
- Rok produkcji: 1994
- Kontakt:
Ja to bym oryginalny komin zostawił... Odkręcił tylko dekle, a reszte dorobił... Zostaje rura i rurka w środek z wypełniniem watą... Potem wrazie co (przegląd, sprzedaż, kłopoty z psami etc) Przerzucamy tylko dekle/flansze i dalej normalny tłumik...
Jadę w lassss odkręcam gazzzz i... wypada maneteka 
- gogo_one
- Motocykl: cbr 929
- Kontakt:
Insaine pisze:Do nikogo urazy nie mam ze może ma dwie lewe ręce ,szczerze to bym zamienił umiejętność dorabiania mocowań do amora na skraca nie wydechu. A cała sztuka w skracaniu polega na tym ze wydech przelotowy jest nic innego jak rura środkowa kratowana owinięta watą (wygłuszeniem ) a na to obudowa i garść nitów .Karbon idzie brzeszczotem a tytan czy kwa sówka diaksem ,Jedyne ale to tylko dobre wymierzenie bo jak to w życiu jak za mocno urzniesz to już najczęściej ...uj
z ciekawości spytam kolego - po ile dorabiasz mocowania do amorka do 929 ??
zależy od rodzaju amortyzatora ?
mozesz napisac przykaldowe ceny na priv ?
PEACE 2 ALL WEED SMOKERS
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
gogo_one, robilem od podstaw mocowanie dla zbira i wyszlo chyba jakies 160 zl?? cos kolo tego ale nie pamietam dobrze.Mocowanie z metalu choc za wieksza kase moglbym z aluminium dorobic teraz.Ale metal pewniejszy i ciezar niewiele wiekszyTak mniej wiecej wyglada koszt dorobienia samego ramienia ktore przykreca sie do srub na baku naszych maszyn i dalej idzie do koncowki amorka skretu.Do tego wciaz potreba mocowania ktora trzyma sam amortyzator skretu i przykreca sie go do sruby na glowce ramy