szybka jazda
-
lipa27
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr
- Rok produkcji: 2008
-
lipa27
- Motocykl: honda cbr
- Rok produkcji: 2008
i nie obrazac mi tu TYTUSA
[ Dodano: Sob Maj 08, 2010 6:37 pm ]
Yhm ciekawe ilu jest kozaków co po zwykłych drogach jezdza 299 - opanuj sie, nikt nie jest az tak po******y. Tytus 299 jechal autostrada a na kole tez na jakiejs równej prostej drodze szybkiego ruchu czy autostradzie...
a co to za roznica nie raz zwykla droga ma lepsza nawierzchnie niz autostrada.
[ Dodano: Sob Maj 08, 2010 6:37 pm ]
Yhm ciekawe ilu jest kozaków co po zwykłych drogach jezdza 299 - opanuj sie, nikt nie jest az tak po******y. Tytus 299 jechal autostrada a na kole tez na jakiejs równej prostej drodze szybkiego ruchu czy autostradzie...
a co to za roznica nie raz zwykla droga ma lepsza nawierzchnie niz autostrada.
jedno serce jedno zycie fireblade ponad zycie
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Kurde nie obrazcie się ale mi ten temat mitomanią zalatuje...Ciężko mi uwierzyć , że ktoś latał 3paki bez kasku jako pasażer;-)
Co do osiąganych prędkości to dla mnie sprawa dalszego rzędu - owszem fajnie odkręcić , sprawdzić ile moto poleci ale na codzień bardziej jaram się fajnymi winklami niż pałowaniem do oporu po prostej.
[ Dodano: Sob Maj 08, 2010 8:52 pm ]
Co do 954 to wiadomo , że różnie kombinuje się z przełożeniem itp , że teoretycznie mogła pokazać te 299. Nie miałem osobiście ale żaden z moich znajomych raczej nie zapiął 299 z tego co pamiętam super zdrowa sztuka w serii dolatywała do ok290 (licznikowo).
Co do osiąganych prędkości to dla mnie sprawa dalszego rzędu - owszem fajnie odkręcić , sprawdzić ile moto poleci ale na codzień bardziej jaram się fajnymi winklami niż pałowaniem do oporu po prostej.
[ Dodano: Sob Maj 08, 2010 8:52 pm ]
Co do 954 to wiadomo , że różnie kombinuje się z przełożeniem itp , że teoretycznie mogła pokazać te 299. Nie miałem osobiście ale żaden z moich znajomych raczej nie zapiął 299 z tego co pamiętam super zdrowa sztuka w serii dolatywała do ok290 (licznikowo).
-
diobol
- Motocykl: sc57
- Rok produkcji: 0
skoro już odbiegliśmy nieco od tematu to jak tam użytkownicy sc57a ? Zrobiliście 299 na seryjnym przełożeniu? chodzi mi o to czy idzie zrobić 299 na 5cio letnim sprzęcie a nie na nowym? mój egzemplarz zrobił 275 i potem już bardzo powoli szedł wiec raczej nie dałoby rady dość do 299. Co może być przyczyną? Nie wiem może kwestia nie ciągnięcia obrotów do końca ale przecież i tak na 6tym biegu powinien dojść do końca. Może to być np wina zużycia napędu albo rozregulowanego Exupu czy od razu zakładać że silnik stracił po latach trochę mocy?
- Honda
- Motocykl: Były dwie SC33
- Rok produkcji: 1999
Moze przy tej predkosci nie skupiasz sie na tym zeby cisnac gaz do koncadiobol pisze:skoro już odbiegliśmy nieco od tematu to jak tam użytkownicy sc57a ? Zrobiliście 299 na seryjnym przełożeniu? chodzi mi o to czy idzie zrobić 299 na 5cio letnim sprzęcie a nie na nowym? mój egzemplarz zrobił 275 i potem już bardzo powoli szedł wiec raczej nie dałoby rady dość do 299. Co może być przyczyną? Nie wiem może kwestia nie ciągnięcia obrotów do końca ale przecież i tak na 6tym biegu powinien dojść do końca. Może to być np wina zużycia napędu albo rozregulowanego Exupu czy od razu zakładać że silnik stracił po latach trochę mocy?
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
lipa27 pisze:po obejrzeniu filmu Tytusa jak CENZURA 299 i ponad 200 na jednym kolku to chyba normalka
skoro zostalem wywalany do tablicy to tylko wspomne ze vmax jechalem moze z parenascie razy przez nie dluzej niz kilkanascie sekund bo jakos szczegolnie mnie to nie kreci (na prostej to nawet malpa potrafi odkrecicmiazga pisze:Yhm ciekawe ilu jest kozaków co po zwykłych drogach jezdza 299 - opanuj sie, nikt nie jest az tak po******y. Tytus 299 jechal autostrada a na kole tez na jakiejs równej prostej drodze szybkiego ruchu czy autostradzie...
Jednak wole "dynamiczna" jazde tak do 4 biegu, winkielki a adrenalinke to na torze czuje