opony
- osama
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr 954
- Rok produkcji: 2002
opony
siemano mam problem z kupnem opon oczywiscie nowych jakiej firmy byscie proponowali i rozmiar 190/55?czy50?/17
osama
- miazga
- Motocykl: gixx k7
- Rok produkcji: 0
-
vonpiotras
- Motocykl: honda cbr 954
- losiak
- Motocykl: YZF R1
- Rok produkcji: 2005
Jak to masz problem? Masz problem z kupnem czy szukasz marki?
Poczytaj o Metzeler Sportec M1 i Michelin Polot Power lub Pilot Power 2CT. Opony sportowe - ładnie sie kleją do asfaltu ale za to szybciej schodzą.
A jak chcesz do turystyki
to np Metzeler Roadtec Z6 - tyle, ze to opona bardziej do
charakteru motocykli turystycznych i miejskich np Fazer.
Poczytaj o Metzeler Sportec M1 i Michelin Polot Power lub Pilot Power 2CT. Opony sportowe - ładnie sie kleją do asfaltu ale za to szybciej schodzą.
A jak chcesz do turystyki
charakteru motocykli turystycznych i miejskich np Fazer.
-
Wariat79
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
Dokładnie zgadzam się z kolegą Miki
ja też stoję przed tematem zmiany opon i mam mętlik w głowie bo mogę za 750zł z montażem mieć Dunlop D209 Qualifier lub za 780zł z montażem Michelin Pilot Power i nie mam pojęcia na co się zdecydować, po torach nie latam bo w okolicy nie ma, winkli też łokciami nie podpieram, na gumie nie latam bo i moto mi szkoda i strach nie pozwala no chyba że jakieś nieświadomki czasami wyjdą, więc może nie jestem jakimś profesjonalistą ale nie chcę kupić najtańszego szajsu z aledrogo bo nie wykorzystam potencjału gumy
Guma ma być odpowiednia do moto i chyba lepiej nie wykorzystać potencjału opony jak śliznąć moto na jakimś winklu bo kupiłem najtańsze z aledrogo
Prośba do kolegów by coś doradzili bo sam nie wiem co założyć
Guma ma być odpowiednia do moto i chyba lepiej nie wykorzystać potencjału opony jak śliznąć moto na jakimś winklu bo kupiłem najtańsze z aledrogo
Prośba do kolegów by coś doradzili bo sam nie wiem co założyć