MIGAJACY Kssenon
-
adamstg
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda 929
- Rok produkcji: 2001
MIGAJACY Kssenon
Po prostu jest tak chwile chodzi ok potem zaczyna migac od czego ???wali jak stroboskop
- Bartek_929
- Motocykl: Honda CBR 929
-
fesk
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2002
adamstg, Chińskie przetwornice
Sprawdź napięcie nominalne na przetwornicy powinno pisac , i jak tylko masz taki duży woltomierz (o takim zakresie pomairowym) to zmierz napięcie na wyjściu, ale podejrzewam że albo przetwornica sama w sobie ( i raczej nie jest rozbieralna czyt. nie da sie naprawić) albo styki masz gdzieś zabrudzone (złe połączenia itp albo kombinacje alpejskie
) Pozdro
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
mysle ze raczej daje ci do zrozumienia ze przetwornica jest do dupy.Takie tematy juz przerabialem na innym forum.Kupiles najpewniej jdna z tanszych dostepnych na allegro wiec takie rzeczy maja prawo sie wydarzy.Masz uszkodzona przetwornice i nic tylko ja wyciagaj i jesli masz paragon atakuj sprzedawce niech ci wymienia wadliwe urzadzenie.Zenek powinien sie swiecic ciaglym i niczym nie zachwaianym swiatlem.
Rzeklem
Rzeklem
-
adamstg
- Motocykl: Honda 929
sprawdze dzisiaj ten kssenon w samochodzie czy tez miga jesli tak zaraz idzie do zwrotu ..
[ Dodano: Czw Kwi 29, 2010 10:13 am ]
sprawdzalem w aucie a w audi mam zajebiste ladowanie i robi to samo idzie na gwarancje ...
dzieki za podpowiedzi .
[ Dodano: Czw Kwi 29, 2010 9:49 pm ]
wymienilem przetwornice i jest ok wszystko trybi mozna smigac
)
[ Dodano: Czw Kwi 29, 2010 10:13 am ]
sprawdzalem w aucie a w audi mam zajebiste ladowanie i robi to samo idzie na gwarancje ...
dzieki za podpowiedzi .
[ Dodano: Czw Kwi 29, 2010 9:49 pm ]
wymienilem przetwornice i jest ok wszystko trybi mozna smigac