Przywitaj się tutaj!
-
Wariat79
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
- Rok produkcji: 2002
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Siema Stachoo!!! Kolego ja kiedyś strasznie marzyłem o nawet f2 nie wspominając o f3 , która wogóle była poza zasięgiem...musiałem się zadowolić Gsxfem 600 a w końcu udało mi się posiąść sc57a. Życzę Tobie tego samego - w marzenia trzeba wierzyć i o nie walczyć a napewno je zrealizujesz!!! Szerokości 
-
Rocky Balboa
- Motocykl: CBR929RR
- Rok produkcji: 2001
- babyy82
- Motocykl: 1000 RR
- Rok produkcji: 7
Witam i ja kolege
Niedawno podziwialem R6 to nic nie mowiles o planach a tu prosze. Szkoda troche R6 bo piekna byla i oby sie nie okazalo ze "zamienil stryjek siekierke na kijek.."
Znalezc piekna sztuke bedzie ciezko pewnie tym bardziej ze masz duze wymagania ale jak sie wie co sie chce to sie znajdzie i jestem pawny ze piekny sprzecik przybedzie w Lublinie
Powodzonka w poszukiwaniach.
Znalezc piekna sztuke bedzie ciezko pewnie tym bardziej ze masz duze wymagania ale jak sie wie co sie chce to sie znajdzie i jestem pawny ze piekny sprzecik przybedzie w Lublinie
Powodzonka w poszukiwaniach.
- Guliver
- Motocykl: była sc50, jest sc57b
- Rok produkcji: 2007
Cześć. Tobie przypadkiem 2 tygodnie temu Mariusz nie przykręcał nowych crash-padow do R6 ? Chyba w ostatni weekend sprzedałeś r6 prawda? Szukaj a znajdziesz. Czasem da się trafić igiełkę w extra cenie. Matinezzz jeest tego dowodem
Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro Kwi 14, 2010 7:45 pm ]
P.S.
Sprawdź PW na lubelskich trykaczach. Zostawiłem Ci info dot. 954.
Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro Kwi 14, 2010 7:45 pm ]
P.S.
Sprawdź PW na lubelskich trykaczach. Zostawiłem Ci info dot. 954.
Pozdrawiam.
- leśmian
- Motocykl: poszukiwania
- Rok produkcji: 0
Babyy ty też tu
Guliver też
Cała ekipa
Tak to mi Mario zakładał crash pady
Tym razem sie nie odkręciły
Zaraz sprawdzam PW. Panowie trzeba mi ocenić moto w warszawie - był mój koleżka ale on tak na odwal sie to obejrzał - potrzeba mi kozaka jakiegoś ;D w temacie "pomoc w kupnie moto" brak odzewu.
http://www.allegro.pl/item999541303_hon ... ladna.html
Rozmawiał z gościem, wydaje sie być normalny (cieżko stwierdzic przez koma).
Czacha sklejona przy lusterku i pomalowana, zadupek pomalowany, wymienione uszczelniacze z przodu, ponoc po serwisie, napęd ok opony jeszcze troche ujadą. Motocykl z niemiec.
Tak to mi Mario zakładał crash pady
Zaraz sprawdzam PW. Panowie trzeba mi ocenić moto w warszawie - był mój koleżka ale on tak na odwal sie to obejrzał - potrzeba mi kozaka jakiegoś ;D w temacie "pomoc w kupnie moto" brak odzewu.
http://www.allegro.pl/item999541303_hon ... ladna.html
Rozmawiał z gościem, wydaje sie być normalny (cieżko stwierdzic przez koma).
Czacha sklejona przy lusterku i pomalowana, zadupek pomalowany, wymienione uszczelniacze z przodu, ponoc po serwisie, napęd ok opony jeszcze troche ujadą. Motocykl z niemiec.
954 rider