CBR 900 RR Fireblade V05 limited doohan V005
-
bavtek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900 RR Fireblade limited doohan
- Rok produkcji: 1999
CBR 900 RR Fireblade V05 limited doohan V005
jak w tytule. słyszeliście na pewno o limitowanych wersjach sc33, ja osobiście jestem właścicielem jednego z nich.. czy na forum jest ktoś oprócz mnie kto posiada jakiegoś limita.??

-
PS BXL
- Staly Bywalec

- Motocykl: sc33 98r. CZARNA
- Rok produkcji: 0
witamy kolego.
to wstaw kolego jakies zdjecia, jestem bardzo ciekawy jak wyglada taka wersja,
z innych wersji to na stronie glownej jest informacja o "FIREBLADE EVOLUTION" ale to nieslyszalem by ktos w polsce mial bo to chyba malo bylo takich wersji i musza byc bardzo drogie
inna wersja o ktorej slyszalem to malowanie "NASTRO AZZURRO" , w Belgii widzialem kiedys ogloszenie z taka i polsce raz na allegro, oraz kiedys w danych widzialem ze uzytkownik tego forum "CEZ97" w profilu ma dane o takiej ale chyba ostatnio jest nieaktywny
to wstaw kolego jakies zdjecia, jestem bardzo ciekawy jak wyglada taka wersja,
z innych wersji to na stronie glownej jest informacja o "FIREBLADE EVOLUTION" ale to nieslyszalem by ktos w polsce mial bo to chyba malo bylo takich wersji i musza byc bardzo drogie
inna wersja o ktorej slyszalem to malowanie "NASTRO AZZURRO" , w Belgii widzialem kiedys ogloszenie z taka i polsce raz na allegro, oraz kiedys w danych widzialem ze uzytkownik tego forum "CEZ97" w profilu ma dane o takiej ale chyba ostatnio jest nieaktywny