Dobre miejscówki do gumowania
- dudis
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954fb
- Rok produkcji: 2003
Dobre miejscówki do gumowania
Koledzy z Warszawy poradźcie gdzie można w Stolicy wyskoczyć na jakaś fajna długą prostą.Najlepiej wyłączoną z ogólnego ruchu.Zaczynam nauke gumowania i z pod świateł prubuje troszke ale niechce przesadzać w ruchu ulicznym jak na początek
wiec to bardziej ruszanie z pod świateł z lekkim poderwaniem
chiałbym potrenować gdzieś gdzie bede wiedział ze panowie policjanci sie nieczepną, bo punktów niefartownie mi pomalu zaczyna brakowac, albo nic mi w tylek niewjedzie abym mógł w 100% skupić sie na jednym
zdradzicie gdzie latacie?
- dudis
sadzisz ze osoby nieporządane tak dokładnie przeglądaja to forum?
ale jezeli jest to odcinek drogi wyłączony z ogólnego ruchu to komu mam tam stwarzać zagrożenie? i za co i na jakiej podstawie maja mnie karać?jak nie tu to może ktos na pw podeśle jakieś miejsce?bądź sie wybiera w najbliższym czasie to z checią bym się przyłączył
- MaciekM
- Motocykl: 954 RR
Ja cie nie rozumiem, kolega grzecznie sie pyta o miejscówki wiec jak nie wiesz to milcz, niby za co miałby zostać ukarany?volvosan pisze:daj jeszcze foto swojego moto i tablic rej , napisz kiedy i gdzie bedziesz gumował a punktów napewno starczy Tobie do końca sezonu;p!!moim zdaniem temat do kosza!!
- Bartek_929
- Motocykl: Honda CBR 929
- Rok produkcji: 2001
- volvosan
- Motocykl: cbr 929 umarł.../jest r6 05
- Rok produkcji: 2000
w swojej odpowiedzi nie chcialem nikogo zjechać , tylko temat pojawil sie w czasie gdy glosno bylo w pl o gosciu co stracil prawko za filmik z yt. wiec po co sobie grabic tym bradziej ze kolega wspomnial o zlapanych juz pkt.karnych. a co do mojej 929 raz umarla od gumowania a raz przez zwierzyne leśną zabraklo mi drogi...ale cuż takie życie lewa w góre!
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
dudis pisze:sadzisz ze osoby nieporządane tak dokładnie przeglądaja to forum?ale jezeli jest to odcinek drogi wyłączony z ogólnego ruchu to komu mam tam stwarzać zagrożenie? i za co i na jakiej podstawie maja mnie karać?jak nie tu to może ktos na pw podeśle jakieś miejsce?bądź sie wybiera w najbliższym czasie to z checią bym się przyłączył
Art.97Kw spowodowanie zagrożenia poza drogą publiczną
Najlepiej jeździć tak żeby nikogo nie było w pobliżu ani drugiego pasażera na moto!
Byle do Wiosny 
-
zbir
- Motocykl: sc50
- Rok produkcji: 0
byłem ostatnio na tej budowanej S8 i jest troche lipa bo leży sporo piachu, trzeba ostrożnie wybierać tor jazdy bo jak sie źle trafi to można wywinac orła jak ten gośc .
W zeszłym sezonie było tam lepiej - świeżutki czyściutki asfalt...
Sam szukam teraz nowych miejscówek...
W zeszłym sezonie było tam lepiej - świeżutki czyściutki asfalt...
Sam szukam teraz nowych miejscówek...
- losiak
- Motocykl: YZF R1
- Rok produkcji: 2005
To zalezy od dnia. Raz jest czysto, raz sa po bokach kupy piachu (takie z wywrotek), raz łachy piachu na torze jezdy...
Sa dwie nitki i często się zdarza ze jednego dnia jedna jest brudna a druga czysta - a za dwa dni odwrotnie. Także trzeba przejechać sie po całym odcinku i wybrać czysty kawałek.
A uważać trzeba wszędzie
Sa dwie nitki i często się zdarza ze jednego dnia jedna jest brudna a druga czysta - a za dwa dni odwrotnie. Także trzeba przejechać sie po całym odcinku i wybrać czysty kawałek.
A uważać trzeba wszędzie
- dudis
raczej nikt sie niepoczul zjechanyvolvosan pisze:w swojej odpowiedzi nie chcialem nikogo zjechać , tylko temat pojawil sie w czasie gdy glosno bylo w pl o gosciu co stracil prawko za filmik z yt. wiec po co sobie grabic tym bradziej ze kolega wspomnial o zlapanych juz pkt.karnych. a co do mojej 929 raz umarla od gumowania a raz przez zwierzyne leśną zabraklo mi drogi...ale cuż takie życie lewa w góre!
dzieki za pomysl z tym odcinkiem bede musial sie tam wybrac zobaczyc jak jest