przewody hamulcowe
- miazga
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: gixx k7
- Rok produkcji: 0
No ja bym sie kierowal cena przy zakupie oplotow. Galfer to dobra firma ale chyba malo znana w Polsce, bo ja pierwszy raz uslyszalem o niej tutaj na forum. Popatrz jeszcze na hela (reklamuja sie na forum), mozesz sobie zamowic w roznych kolorach... Goodridge tez bardzo dobra firma tylko jak kiedys patrzylem to cena za oploty byla zaporowa
-
arcy_mg
- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 0
Witam..
Popieram mojego przedmowce, od zeszlego tygodnia jestem posiadaczem stalowego oplotu GoodRidge i zdecydowanie lepiej to wyglada..Sam przewod mam bez "koszulku" + zlote aluminiowe koncowki..Tutaj jedynie trzeba uwarzac bo zeby delikatnie wkrecac;)..Oczywiscie walory estetyczne to nie wszystko, dlatego czekam na 15< i przetestuje czy jest odczowalna roznica..
No i musze powiedziec ze przedmowca dostal w lepszej cenie..moje 490zl za przod /tyl..
Popieram mojego przedmowce, od zeszlego tygodnia jestem posiadaczem stalowego oplotu GoodRidge i zdecydowanie lepiej to wyglada..Sam przewod mam bez "koszulku" + zlote aluminiowe koncowki..Tutaj jedynie trzeba uwarzac bo zeby delikatnie wkrecac;)..Oczywiscie walory estetyczne to nie wszystko, dlatego czekam na 15< i przetestuje czy jest odczowalna roznica..
No i musze powiedziec ze przedmowca dostal w lepszej cenie..moje 490zl za przod /tyl..