Potrzebuję Panowie / Panie sugestii gdzie zamocować "gniazdo zapalniczki" do zasilania np. nawigacji w 954, żeby było wygodnie i funkcjonalnie.
Liczę też na krótką instrukcje, gdzie wpiąć przewody zasilajace to gniazdo.
Mam nadzieję że przed zimową grzebaniną ktoś mi coś zasugeruje.
Pozdro!
Gniazdo zasilające???
-
szubert_1
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 0
-
fesk
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2002
Ja może nie doradze gdzie można takie gniazdo dać, ale powiem Ci od razu żebyś sobie kupił dobra zapalniczke najlepiej z zamykaniem hermetycznym, wystrczy troche wody i zwarcie murowane
miałem gniazdo w f3 i bezpiecznik mi wywaliło podczas deszczu
Ale tak jak pisze kolega "chanbord" dobrze jest to zrobic za stacyjka, ze po właczeniu zasilania masz napięcie na zapalniczce.
pozdrawiam
Ale tak jak pisze kolega "chanbord" dobrze jest to zrobic za stacyjka, ze po właczeniu zasilania masz napięcie na zapalniczce.
pozdrawiam
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Kontakt:
-
PS BXL
- Staly Bywalec

- Motocykl: sc33 98r. CZARNA
sa tez i takie przeznaczone na motocylk np TomTom Rider,chanbord pisze:Podczas deszczu raczej wątpię by ktoś używał nawigacji, która wodoszczelna nie jest z reguły
[ Dodano: Pią Sty 29, 2010 10:05 pm ]
kolega raczej myslal o miejscybz jakby ewentualnie trzeba bylo podladowac w czasie drogiMartin.B.M. pisze:Może w bagażniku miejsca jest od grona i kabelki można schować no i należy pamiętać o dodatkowym bezpieczniku aby nic się nie wypaliło..A gniazdo zapalniczki ok 5zl max
- gsxrlukasz
- Motocykl: było cbr954rr & sc59 jest sc57b i K4
- Rok produkcji: 2007