Co to jest?
- chanbord
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Co to jest?
Pomóżcie koledzy, bo moja ciekawość nie daje mi spokoju. Co to jest i do czego służy? Z góry dziękuję 
- Cris83cbr900
- Motocykl: było SC33, SC50, SC57A teraz SC33FL
- Rok produkcji: 0
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Ale po co tam olej? U mnie nie widać oleju. Silniki elektryczne nie potrzebują oleju. A skoro powinien tam być olej to jaki i czy muszę go nalać? I jaką funkcję ten olej niby tam ma pełnić? Smarować? Kurcze ile pytań się we mnie narodziło
Zastanawia mnie też fakt, dlaczego w modelu z 2005 są części ze starszych modeli.? Ciekawe czy ktoś jeszcze ma takie ustrojstwo?
A może tam nie powinno być oleju i skoro go widać to trzeba zdjąć żeby wyciekł? Nie wydaje mi się żeby służyło to do wlewu oleju bo przecież jest to skierowane w dół i nalanie jest tamtędy praktycznie niemożliwe
Zastanawia mnie też fakt, dlaczego w modelu z 2005 są części ze starszych modeli.? Ciekawe czy ktoś jeszcze ma takie ustrojstwo?
A może tam nie powinno być oleju i skoro go widać to trzeba zdjąć żeby wyciekł? Nie wydaje mi się żeby służyło to do wlewu oleju bo przecież jest to skierowane w dół i nalanie jest tamtędy praktycznie niemożliwe
- Cris83cbr900
- Motocykl: było SC33, SC50, SC57A teraz SC33FL
Tak pisze bo tak mi sie przypomina jak regulowalem zawory i mialem porobierane ale za jakies 3 tyg bede robieral moje 954 to bede wiedziale dokladnie jak to jest. Olej poto aby smarowac tryba i łożyska walu silniczka krokowego jesli takowe sie tam znajduja musialbym sam popatrzeć jak to tam jest. Kurde juz mnie troche ciekawosc zżera i chyba szybciej rozbiore moja 954chanbord pisze:Ale po co tam olej? U mnie nie widać oleju. Silniki elektryczne nie potrzebują oleju. A skoro powinien tam być olej to jaki i czy muszę go nalać? I jaką funkcję ten olej niby tam ma pełnić? Smarować? Kurcze ile pytań się we mnie narodziło![]()
-
Czarodziej
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
chanbord, nic się nie bój, też to mam, ale nie pomogę w odpowiedzi na pytanie co to jest
(Mój to salon Polska 2005, więc to nic typowego dla np amerykańców)
[ Dodano: Nie Sty 24, 2010 6:50 pm ]
przejrzałem serwisówkę i nie znalazłem czynności związanych z tym czymś, zostawić to w spokoju, czekać do wiosny i latać
[ Dodano: Nie Sty 24, 2010 6:50 pm ]
przejrzałem serwisówkę i nie znalazłem czynności związanych z tym czymś, zostawić to w spokoju, czekać do wiosny i latać
-
diobol
- Motocykl: sc57