Przywitaj się tutaj!
-
maaaniekk
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr900 fireblade
- Rok produkcji: 1998
- Przemkuz
- Motocykl: HONDA CBR SC33
- Rok produkcji: 1998
Powitać nowego kolege
Ja tez miałem obawy czy nie za mocny sprzecik na pierwsze powazne moto , wiec kupiłem po szlifie, chociaz nie bedzie zal . Sezonik udało sie przejezdzic bez zadnych problemow, choc byla jedna sytuacja, koles mi w nia wjechał na parkingu . Na szczescie bylem przy tym i z jego oc poszlo. Tak ze wyszedłem na tym dobrze
Ale to juz inny temacik 
Ja tez miałem obawy czy nie za mocny sprzecik na pierwsze powazne moto , wiec kupiłem po szlifie, chociaz nie bedzie zal . Sezonik udało sie przejezdzic bez zadnych problemow, choc byla jedna sytuacja, koles mi w nia wjechał na parkingu . Na szczescie bylem przy tym i z jego oc poszlo. Tak ze wyszedłem na tym dobrze
- Michaael
- Motocykl: CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1999
- Kontakt:
Witaj
Noo sc33 to już nie przelweki, gigantyczna różnica porównując np do klasy 600, a do 125 nie ma poprostu co porównywać, więc się zastanów, a najlepiej przymierz się do jakiejś SC33, jak zobaczysz ten gabaryt z punktu widzenia kierowcy to poczujesz pewien respect. Ja zanim wskoczyłem na CeBRe latałem 3 lata GSXem 600 i ta przesiadka to już był dla mnie ogromny przeskok 
No ale, jak to mawiają: wszystko jest dla ludzi
tylko z głową 
No ale, jak to mawiają: wszystko jest dla ludzi
-
PS BXL
- Staly Bywalec

- Motocykl: sc33 98r. CZARNA
- Rok produkcji: 0
fesk pisze:No sprzęcik mocnyale kupić cbr f3 to rok posmiga i mu sie znudzi ... taka prawda ... nie można oceniać kolesia po wieku ...
wiec jak przesiadka z 125 na 600 i po roku sie znudzi to lepiej odrazu 900 ???,
a jak po kolejnym roku fireblade sie znudzi to wtedy co ?? HAYABUSA ??
to moze najlepiej odrazu KAWASAKI ZZR 1400 200 koni
-
biernak
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Witam Wszystkich
Mam na imię Heniek i mieszkam w W-wie, 929 jest moim kolejnym nabytkiem po gsxf,xj,fjr i to mój pierwszy sezon z hondą - zobaczę jak się sprawdzi
jeszcze raz witam i pozdrawiam